Vodostaj Dunava

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

vedro

Jožef1

Neka samo raste  :takoje: imatćemo dosta riba na nekim mjestima izvan dunava  :ok:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

twister011

U Becu porastao, ne znacajno. Nekakav realan porast za sada, tj jos uvek bez ozbiljnog topljenja snega. Od sutra temperatura pocinje konstantno da raste, te ce se i sneg ozbiljnije otapati. E sad, padavine su veoma retke, te za sada, pretpostavljam da nece biti nista dramaticno.

vedro

Citat: twister011  u Ožujak 06, 2015, 23:30:10
U Becu porastao, ne znacajno. Nekakav realan porast za sada, tj jos uvek bez ozbiljnog topljenja snega. Od sutra temperatura pocinje konstantno da raste, te ce se i sneg ozbiljnije otapati. E sad, padavine su veoma retke, te za sada, pretpostavljam da nece biti nista dramaticno.
:icon_thumright: :clock: :hi:

twister011

Nemoj zuriti kolega, vec je uveliko opao :uf:

Mornar Popaj

Sad samo nek lagano opada dok se ne ugrije na 12c a onda na lagani porast pred 1. maj  :pirate:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

profi012

Osecam da ce Twister011 da nam daje gas citave godine.

maverick

Ma kontam da nas loži  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Pa sta ja to treba da napisem, da mi se ovako jave dva prijatelja "iz camca" u cugu :eek:   :notworthy: :notworthy:

raso

Trebao si napisati da raste 5 metara :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

twister011

Samo vi prizivajte, pa cete i to dobiti :baba:
Kada sam video tragove predjasnjih poplava, smrzao sam se. Pa to skoro 10m u visinu :eek:

raso

maloprije sam gledao visine snijega po Austriji i Njemačkoj u slivu Dunava. Ima ga u izobilju i mogle bi majske vode biti poprilično visoke, a ako sastavi koji izrazito kišni period pecati će se po prosjekam u šumi. :stripii: :stripii:

maverick

Citat: twister011  u Ožujak 10, 2015, 11:14:28
Pa sta ja to treba da napisem, da mi se ovako jave dva prijatelja "iz camca" u cugu :eek:   :notworthy: :notworthy:

Pa kad je profi izgleda gori od mene  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

profi012

maverick

Naravno, misliš na Miliju  :notworthy:  :toothy12:  :toothy12: