Orašje-malo šminke

Autor maverick, Veljača 11, 2014, 19:53:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Citat: Darko  u Veljača 11, 2014, 21:10:38
daće ti jura sharka za njega ako mu prebaciš volan i komande  :stripii:

Čamac je od kolege s foruma pa neka se dogovore  :eek:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: maverick  u Veljača 11, 2014, 21:12:22
Lajsnu ce raditi stolar, ovo sam samo naslonio da vidim ako ce boja hrasta napraviti kontrast na ovoj zelenoj boji.....lijepo ce mu stajati

zatamni lajsnu ovako previše odskače ...moje mišljenje  :mt1032:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Citat: rj  u Veljača 11, 2014, 21:20:29
Citat: maverick  u Veljača 11, 2014, 21:12:22
Lajsnu ce raditi stolar, ovo sam samo naslonio da vidim ako ce boja hrasta napraviti kontrast na ovoj zelenoj boji.....lijepo ce mu stajati

zatamni lajsnu ovako previše odskače ...moje mišljenje  :mt1032:

A to ce vlasnik odraditi po svom ukusu kod stolara, a mozda hrast olakirati pa ce malo i potamniti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

IVEK 85

Greys

Prelijepo izgleda, tko bi rekao da od Orašja može ispast tako šta. Maverick   :notworthy:

TonyC

lego bi mu parsun ko budali šamar !  :stripii:
stavio sam smajlija , al sad kad kontam nije smješno več je istinito        :rofl2:     :rofl2:     :rofl2:

Darko

a s obzitom na cijenu tajmena , ovako šta ga dođe trećinu cijene  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Konkretno ovaj čamac se vozi s yamahom 9.9 4t, novi model...potrošnja nikakva a brzina fantastična...

Greys

Vozio sam se u Orašju i taj čamac ide, tu nema govora.

Darko

Greys

Ništa ali, nisam našao tako uređeno Orašje kao ovo, i od Borne.

maverick

Pa malo je ovako koji se daju lijepo složiti ali kupiti neko u lošijem stanju i doteraš da ga ušminkamo

Darko

tako sređeno nećeš naći , kupiš što zapuštenije i središ  :icon_thumright:

Greys

Koliko dođe ovako šta? Od onog starog do materijala, antialgina, sve do ruku?

retfala

žao mi je što nisam ovo pratio od početke. Bit će maverick nešto od tebe :thumbsup: