Krađa motora

Autor maverick, Studeni 27, 2012, 21:52:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Jucer je opet u dijelu DG Osijek izvrsena krađa nekoliko motora....lopovi ne miruju....obratite pozornost...otvorite oči...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Lomnica_city

Jel ne moze negde na motoru, pod kapu, da se sakrije neki GPS odasiljac, kao sto ih ima pod autima, kod nas je mesecno oko 10€ "odrzavanje"...

Darko

ma naravno da može , ljudi ne uplate ni kasko koje ih dođe na 4000 eura osigurane svote  od 60 eura pa na više ( za cijelu godinu ) , ovisno koje je osiguravajuća kuća

maverick

dodje mi da neku pastetu instaliram tamo...ovo nema smisla...stoka je to...ovo prelazi sve granice dobrog ukusa....poznam i par kolega u policiji, ljudi rade, trude se...sema je uhodana...ocito...a netko ce nahebati jednom zbog toga...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

moraju ih uhvatit , samo je pitanje vremena

Lomnica_city

Ako su azurni kao nasa murija, ne bih drzao dah, gospodji mi maznuli auto pre 4 godine i nikad je nisu kontaktirali ni da kazu bar da nema vesti, samo su azurni kad treba da naplate kaznu za svaku sitnicu...

maverick

Kod nas je malo drukcija prica...decki koji se bave s tim problemom idu i na pecanje imaju i camce i motore...a motori lomunac zavrse vise manje u tvojim krajevima, i tu je problem...lopovi ne poznaju ni granice niti bilo sto...oni su svi dobri u tome...ali ja se nadam da ce uskoro toga biti sve manje i manje....inace ce netko da na hebe gadno...kod mene je prije koji dan opet neki lik sjeo na ponton i zavirivao u camac...bila teska situacija po njega...jbg...jednom ce nauciti da nemam zivaca za njihove preglede i klosarenje po camcu....

Kugla

Katastrofa, je.... lopova je odkad je svijeta i vijeka i uvijek će ih biti, al kad tad dolijaju, samo do tad nekima bude kasno, kad ovo čitam razmišljam kako će motorić biti kod kuće

maverick

Ma zbog stoke ne smijes imati nista...osim palice u gepeku...

Kugla

Trebali bi ozbiljno razmisliti o kameri, ili da namontiramo nešto kad se lati motora da ga sprži nešto.

maverick

Zakonom ne smijes nista staviti sto bi ugrozilo nekog....ja sam ozbiljno razmisljao o pasteti i napisem na flos OPREZ MINIRANO.... :icon_biggrin:

Darko

pa neće ti oni doć preko flosa , doći će sa vode , lakše pobjegnu

Kugla

A jebiga zakonom je zabranjeno i krasti pa kradu i nikome ništa, a mi koji bi na bilo koji način čuvali svoju imovinu mi bi još najebali ma kod nas sve naopako.

maverick

Ne bitno odakle dodju...bit je da ne odu  :icon_biggrin: