Krađa motora

Autor maverick, Studeni 27, 2012, 21:52:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Čujem danas da su se opet naselili na Dravi...ukradena 4 motora u Nehaju...otvorite oči....i ponesite palice sa sobom  :angry1:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

nisam se nadao da ćemo imati ovu temu , ali..... :nervous:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Retfalački mačak

Najbolja zaštita je osiguranje. Osim toga treba ukucati skrivenu oznaku. Ako se desi puj! puj! puj! krađa, to može pomoći u dokazu i postupku koji se može pokrenuti.
Ja to imam na oba čamca i oba motora.

maverick

a ne ide bas tako jednostavno...lopovi su to moj prijatelju...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

kolega kaze da je nesto motora pokradeno u zadnjih par dana u petrijevcima...lopovima nije zima i ne smetaju im vremenske neprilike...otvorite oci  :thumbsup:

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

peugeot

kada je zima kiša magla oni su uvjek u pokretu

Kugla

Prestrašno. Sječam se nakad davno nisu se ostavljali motori jer je uvijek bilo toga. E sad onda su to sve bili male četvorke pa ti lako a sad sa ovim večim motorima svaki ribolov skidati i nositi kući to baš i ne ide.

TonyC

Strašno .
Kinezi to jebitačno rješavaju !  Ruka na panj i čao đaci ! ! !  :icon_salut:

Retfalački mačak

Citat: TonyC  u Prosinac 19, 2012, 09:46:06
Strašno .
Kinezi to jebitačno rješavaju !  Ruka na panj i čao đaci ! ! !  :icon_salut:
Od sada mi je obvezna oprema satara i to tupa.

maverick

retfala

ne mogu vjerovati :icon_cheers: nevjerovatno koja je cifra u pitanju. pali su zato što se svaki kombi kontrolira zbog šverca ljudi. policijo veliko hvala

šime

Da konačno ih čoknuli , ma uvjeren sam da su ti operirali i na ovome našem području, kažu istraga je u tijeku pa se nadam da če netko propijevati jer kažu da su imali još pomagaća, eh da mi je barem jednoga bilo dočekati na vodi kada su ih marisali, ptali bismo mi njih čija mati crnu vunu prede, a bili u sačekuši nekoliko puta.

mossi

A ne bi me čudilo da im prikrpe i neke tuđe krađe.  :icon_geek:

peugeot

to tako ide mossi zbog statistike :)
:be happy: