grijanje čamca

Autor Darko, Studeni 27, 2012, 22:04:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Malo mi je kabasta za čamac a i kartuse su one dugačke i čini mi se dosta skuplje nego ove male koje se u Bosni mogu nabaviti za 5 kuna po komadu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Ovo što Rajo ima, to si ti trebao dobiti, a taku i Surikarn ima  :icon_thumright:

maverick

Trebao sam...ali sta sad...narucicu drugu od ovog Benka  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

maverick

Raje nema dugo na forumu ali takvih imas na njuskalu

jura

Jeste sigurni da znate šta tražite, malo vam boca smeta pa kartuša, boja ....... a Greysu mora i plutajuća bit sa samopražnjenjem  :pottytrain2:

Greys

Jura Jura  :icon_biggrin:
To je dobra stvar, za mog nekabinaša bi bilo dobro, dovoljno kad ti je jako hladno upališ, griješ noge, i najbitnije ruke. E sad, Maverick traži ipak nešto za kabinaša, nešto što će vjerujem više ''raditi'' nego što bih ja u ovom slučaju nakratko zagrijao ruke

maverick

ma radi to manje kod mene u kabini nego kod tebe...a jura kako izgleda ta od grge....samo kazem da su ove velike kartuse malo vece nego manje a tri puta skuplje...jbg recesija je pa razmisljam o svakoj kuni  :toothy12:

jura

Mislio sam doneti do tebe a sad neču  :beee: , gledat češ je na vodi kad bude minus ali iz daljeg  :icon_biggrin:

Kugla

Jednom davno sam uz takvu grijalicu i grijao se i pekao meso heheheh kao oni pilići što se vrte pored takvih velikih panela al i mala posluži  :toothy10:

maverick

Evo nas opet na početku, narucena grijalica nije stigla...lik se kune da ce vratiti lovu...ali ne bitno...ja sam opet na pocetku...trazi se grijalica na kartusu...ili plinsku bocu od 2 kg sto mi je keči punio

maverick

Nesto slicno kod mene dodje oko 40 eura s dostavom  :angry1: bem ti europu

TopMix

Mario, zasto ti sad trazis plinsku grejalicu kad imas onaj vebasto na dizel? Iz razloga bezbednosti ja bi uvek bio pre za to nego za plin... :icon_scratch:
Zankiki, kad resis grejanje u kabini, javi se pa da na zimu odpecamo  :blob6:

maverick

Problem mi je struja...sonar, rasvjeta...nemam za grijanje...jbg...