grijanje čamca

Autor Darko, Studeni 27, 2012, 22:04:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slaven

Ako niste memorirali stranicu javite se na pp

Rajo

Za nas koji nemamo kabinaše a htjeli bi se malo ugrijat  :violent5:

Danas kupio , priprema za sezonu i hladnije dane  :be happy:

Juzba

Nikako da naletim na takvu grijalicu, ta bi mi pasala :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

Citat: Juzba  u Studeni 28, 2012, 19:03:58
Nikako da naletim na takvu grijalicu, ta bi mi pasala :icon_thumright:
Ni ja , sve do danas  :wav:

Darko

mana je taj panel što se grije , nesmije doći u doticaj sa vlagom , to je predviđeno za korištenje u zatvorenom prostoru
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Amaro

grije svuda osim gdje treba

maverick

mislis na taj panel...ja sam se jednom opekao na slican...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zankiki

Evo ide hladno vreme... Sa obzirom da sam se ponovio kabinašem, a da oko webasta ima malo komplikacija oko ugradnje, za prvi vreme će morati da bude dovoljno nešto ovako:

http://www.kupujemprodajem.com/plinska-grejalica-3-5-KW-8020651-oglas.htm?filter_id=

http://www.kupujemprodajem.com/Plinska-grejalica-kamp-soba-7850692-oglas.htm?filter_id=

A vi koji imate webasto može slobodno malo više instrukcija: na šta obratiti pažnju prilikom kupovine (benzin, dizel?), kakav kupiti, malo više oko ugradnje. Ako je bilo negde, uputite me na temu, hvala.

Greys

Vjerujem da cu si uzet ovo na kartušu, bocu plina, kao što je i Maverick uzeo. Surikarn nam je dao kontakt. Mavericka čekamo za recenzije

maverick

Mene je levat ispalio kao macku..ja platio a grijalica izgubljena  :toothy12:

Darko

nije prvi ni zadnji koji te ispalio  :toothy2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Pa da sad se vec red stvorio  :icon_biggrin:, cujem da je grga uzeo neku sličnu preko njuskala ali preko neke firme, pa me zanima ima li link nekakav  :thumbsup:

jura

Greys

Tamo ima neka grijalica, 299kn
Meni se osobno nesviđa, jer nevidim mogućnost spajanja na manju plinsku bocu, već je ovo očito fixni sistem na kartuše