Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

rj

nove 570H imaju novo brušenje vrha  :eek: definitivno ću ih odebat  :pirate:.....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Sta to znaci...brze se tupe ili nisu dovoljno ostre...nisam ni imao te nove... :eek:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

ništ neznači samo mi se nesviđa..... :baba:

alexdja

Da ima neki "lajk" na forumu sad bih ti dao za ovo 100 komada...  :stripii:  :clap2:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

A gle to njegovo sviđa mi se ili ne sviđa stvara nove trendove  :stripii:  a mi kao mali majmuni  :stripii:...sad da vidis ujutro...rasprodaja zaliha 570 h...a sta cemo kupiti to nam bude matori lopov tek sutra rekao  :takoje:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

zvona

Udica 570H duga 5.2cm i luk 2.2cm nije 5/0 nego 6/0 ja sam mislio da je tih dimenzija udica 5/0 kad ono nije..sreča pa je u radnji bilo više veličina

Mudri

Manite se tih udica,stigle prave udice SASAME,samo do 6/0,još malo pa će i 7/0,jedva čekam da si nalijem koju....

maverick

Kakve su te  :stripii:...i gdje su stigle....

rj

Citat: alexdja  u Rujan 08, 2014, 23:30:47
Da ima neki "lajk" na forumu sad bih ti dao za ovo 100 komada...  :stripii:  :clap2:

za svoje pare kupujem ono što mi se sviđa ....okrugal vrh udice nemože bit isto kao i pravilno brušena oštrica ...to je moja teorija i nek mami svojoj prodaju te fore ...

alexdja

Znao sam da ima razlog i objašnjenje... :thumbsup:

Sad da vidimo još šta kaže Kova za ove novine...

maverick

kako mislis okrugla kao na onim wmc....crvenim sto smo prije uzimali u njemackoj  :sha:

umpahpah

imam ja tih novih izlivenih pa cu ti pokazat!!!! nisam ja ni kuzio nego mi borna skrenuo paznju

rj

Citat: alexdja  u Rujan 09, 2014, 16:24:10
Znao sam da ima razlog i objašnjenje... :thumbsup:

Sad da vidimo još šta kaže Kova za ove novine...

Slaven

Super se vidi :ok:         :stripii: :rofl2: :baba: