Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Pa i ja samo vecinom po zimi...ali ajd...sta ce nam sad biti alternativa...mada nisam probao...mozda i ove nove budu valjale
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

ima udica issssssss.....owner ...fudo ...ove su bile samo najjeftinije i dobre  :headbang:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

zvona

Evo ja dobio danas udice i naravno ima sve stari model itd..na kraju dobijem novi model oštrenja i par paketa krivih guma..deon se zahebava..a fino sam napiso šta oču

vedro

Citat: maverick  u Rujan 11, 2014, 13:22:15
Ako se bas hvalimo...ja sam ih prosle godine uzeo nesto vise od 6000 kom  :stripii:
pa sta si mislio praviti camac od udica :stripii: :stripii:
imas za prodaju?

maverick

Nemam više...nesto sitno za osobne potrebe... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Citat: maverick  u Rujan 11, 2014, 20:50:14
Nemam više...nesto sitno za osobne potrebe... :ok:
al si se opario :stripii:

maverick

Pa zimi to bude fina šljakica...naliješ 4-5 000 glava pa se racunaj  :ok:

zvona

dobro je RJ reko za novi model EC i ja sam več prodo svoje..nisu ni blizu starim udicama  :red-card:

zvona

maverick slabo ti pecaš po zimi kad imaš vremena za to  :stripii:

maverick

Imam majstora koji to radi  :ok:

ps

:red_indian: jel se moramo predbilježiti?   

zvona

Citat: maverick  u Rujan 11, 2014, 21:12:39
Imam majstora koji to radi  :ok:

e to je već drugi par opanaka..ja bih goli udica od stare serije ako di ima..

kawasaki

A da te "nove" nisu kopija od EC 570h?
Brzi od Bolena.

zvona

kawasaki nemam pojma.. ja pito čovjeka jel ima te udice on reko da ima..kad na kraju to nije to..a uzimo za kolege i sebe ceh bio oko 1000kn i na kraju za što je tvrdio da ima..poslo sasvim 10-to za poludit..i sad ja ispravljam krive drine

maverick

Citat: ps  u Rujan 11, 2014, 21:13:04
:red_indian: jel se moramo predbilježiti?

Ma jok..sam se najvis dva dana ranije za kavu  :ok: