Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Onda ok...tko ce naruciti daichi udice ponovno...uzeo bih jedno 5 komada  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Imaš Fudo baš su dobre a jeftinije od daiči  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Jbg mene fudo asocira na mudo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

Ive

Citat: Lomnica_city  u Siječanj 26, 2015, 20:36:15
Citat: Ive  u Siječanj 26, 2015, 15:09:26
Te tanke udice su ok za smuđeve mjeraše..znači matzuo sichel 2/0 na shedu 10cm ne može probiti Smuđa od 2,5kg tko ne vjeruje nek proba...

Probao, i probio smudja preko 3kg...

Ma znam..samo što pet otpadne,dok se jedan zakači.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

maverick

Ive

Moš udarat šta hoćeš..kada je malo veća riba a udica ta mekana i samo se malo iskrivi u ustima i izljeće van..Sad kada je bila ova velika voda nabili se smuđevi uz jednu prepreku(tu su uvjek po visokoj vodi) reko idem sada testirati udice..a sve ribe 2,5-4kg ženke.Jake udice 574h,570h pa i 3030 su ubadale u nebce sa skroz normalnom kontrom iz zgloba,a ove mekše  samo fulanje ili odkačivanje nedugo nakon kontre..mekana udica i iskrivi se valjda vrh kada treba probosti malo veću ribu i to je to..e sad možeš i tako pecati, pa moliti boga da se uhvati sa strane negdje ako je veća riba,ili jednostavno staviti jaču udicu i biti bez brige.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

maverick

A imao sam fazu s tim debelim udicama, no tu mi se provuce ideja da preslab mi je pribor koji koristim na Dravi za tu udicu...i ne ubada ni ona uvijek odlično...jbg trebalo bi tu naći neki optimum...sad sam na ovim 630 i zadovoljan sam...vaelike smuđeve podnosi bez problema...prije sam koristio one crvene wmc...te su mi još bolje ali nisu mi uvijek dostupne po dobroj cijeni...itd itd...

Lomnica_city

Ja sam trenutno takodje 630com veoma zadovoljan MADA sam imao letos situaciju da na 3-4 izlaska zviznem 5 smudja na jezeru i SVA 5 otpadnu sa nje, i CD BR-a 35gr (uz 9ft 28gr jedan od najmeksih BR-a, ako se to moze nazvati mekim), staro ostrenje u pitanju!?
Dok me jos nisu izneverile isto EC ali 3052, umalo da bacim povece pare da nabavim ove vase Fudo, posle vidim dosta lice, ova je super, i zadrzah pare pa probah i nju, i svidja mi se, 3/0 za male varalice (mada rizicna za krupnu ribu) pa do 5/0...

Obzirom da je dosta slicna sa 570H prvo sam se malo dvoumio da dam 5 dinara vise (poredim 4/0) ali posto je ova prva bas debela, srednje-brzordjajuca i trazi 50 gramac bar u tim srednje-vecim brojevima, a i dalje je kratka, prezalio sam lovu i presao vecinom na 3052, kojoj je jedini problemcic ostrecenje olovkastog vrha...

ossa

Evo preko telefona upload. Obecao sam mevriku da cu slikati mustadke. Cene su u din za 100kom. 1240din=10€
Pozdrav svima. E da davski je pitao, za orku. Imaju sve od orke osim shad 14cm i gegule velike. A nema ni fenixa. Ali ovo sto najvise ide ima u svim bojama.
Ziveli
Naidju krize, drukcije grize...

Mudri

Citat: rj  u Siječanj 26, 2015, 19:22:30
meni se nejavlja mislim da je gold daiči  :stripii: malo mu 3 sheda za 2 udice  :red-card:
Sa onim poglavicom sam popio brzinsku kavu,nismo bili zajedno 10 minuta,gdje radimo primopredaju,bilo bi najbolje kad ideš sa pecanja da se nađemo na obilaznici na pumpi kod Ikicinog skladišta u kafiću,samo javi kada....

rj

ok javim se ...
mada  bi bolje bilo da dođeš do mene i izabereš sam ...svedno imaš službeni auto

maverick

Mudri

I  GPS u autu koji me samo prati i javlja šefiću gdje idem i koliko brzo vozim i koliko dugo stojim na jednom mjestu.....dolazi mojim,možda u subotu ako ne odeš pecat,javim ti se ,a ako ideš ti se javi da si otišao pa se vidimo popodne

rj