johnson vs evinrude

Autor grga, Studeni 29, 2012, 07:48:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Tako je moj palio bez problema.
Cok i malo gasa. Kad se javi, najčešće treće privlačenje, onda spustim cok i od prve kresne.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Isto je tako ,potpuno isto i moj palio do lane. od riječi do riječi kako si napisao,sad neće da si pita

maverick

Mozda malo ocistiti karburator jer cini mi se da si svijecice mijenjao
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Sad se ne sjećam al jel nema onaj vijak na karbu kojeg samo odvrnes pa izadje necistoca
Ps.
Ako je prljavština kupi si mali predfilter od tanka do motora. Al pripazi da bude za 2t motore. Oni sa "spuzvicom" nisu baš najbolji jer kao zadržavaju dvotaktol.
Ima kod marka u alesti a ti pogledaj negdje oko sebe po mehanicarskim trg
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ima, to su nečistoće u posudici, a mozda treba ocistiti kompletno sve s diznama i komorama
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Mjenjo svjećice,nemaju deset sati rada a oko karburatora se ja ne bi počeo igrati,ako ja to skinem tko će ga vratiti ne znam,pojma nemam ima li nekih šarafa po njemu,mislim trebalo bi ga sigurno očistit jer tko zna jel ikada i čišćen karburator,ja ga tri godine dirao nisam.

šajzika

Ima taj jedan saraf kontra svih (bar bi trebalo da bude tako , po sjećanju)
Njega odvrnes i izadje mulj :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Bakara

Pajdo, jesi li resio onaj problem sa Johnsonom? Da se nije mozda sam resio? Hoce to kod Dzonike samo da se resi...
:icon_biggrin:

pajdo77

Johnson je poznat da kod njega problema nema,problem je u meni sto mu nisam davao ni malo gasa

Bakara

pajdo77

Jutros probam upaliti johnsona i neće da si žuna. Skinem kapu i kad bolje pogledam a na karburatoru kroz neku rupu kad pumpam gorivo ono curi van. Ne vidim da ima neki navoj na toj rupi u koji bi možda išao vijak,možda ide neki čep a ne nađem nikakvu sliku tog istog karburatora da vidim jel nešto iz te rupe ispalo. Uglavnom zanima me vaše mišljenje. Nemam blage veze o mehanici i ako ga skinem to nitko više sastaviti neće. Kontam da se nije nešto zaljepilo od nekoh nečistoća pa da je njega malo izdevetam gumenim čekićem onako na motoru,možda dođe sebi. Šta raditi? na slici se vidi rupa kroz koju curi gorivo kad ga pumpam :hi:

majstor

Pokaži mu veliki metalni čekić, da se uplaši i vidi tko je gazda. Iovako troši puno goriva, pa litra dve ako iscuri, ne primjeti se.
:bye:

pajdo77

Bio ja nazad do Drave i ponio alat za preciznu mehaniku,dva čekića,jedan plastični i jedan gumeni. Odma se opametio kad sam ga klepio nekoliko desetaka puta. Sad ne curi a možda sam nešto i resetiro unutra pa sad počne trošiti ko upaljač :stripii:

majstor

Moje je iskustvo - koliko konja - toliko litara. Imao sam 60 prije 15 godina, sad imam 30, a morat ću kupit 4 konja - radi uštede.  :stripii: :stripii:  :bye:

pajdo77

Odgrabi malo Majstore. Dvotaktni pola litre po konju na sat vožnje