johnson vs evinrude

Autor grga, Studeni 29, 2012, 07:48:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

majstor

Nisi uzeo u obzir curenje.  :stripii: :stripii: Puno je trošio, ali je to bilo davno kad je gorivo bilo jeftino, bilo je love i nitko nije mario ni za ekologiju ni za potrošnju. Ovi noviji su druga stvar. :bye:

davor99

To je odušak.Zalio si motor tj svječice trebao si ga ostaviti 15 min i nakon toga paliti bez čoka.
Vodite ljubav, a ne psa

kreso 45

Pojavio mi se jučer problem sa đonsonom 35. Imam ga odnedavno na elanu gt 402 i pročitao sam sve temo o dvotaktnim motorima i nisam našao ništa slično.
Naime, kada ga vozim na najjačem gasu ide odlično i onda malo počne gubiti gas pa se ugasi. Nakon toga kada ga palim uopće ne vergla. Okreneš ključ a ne događa se ništa (kao kada na autu anlaser rikne). Nakon određenog vremena upali, ali mi se sada ugasio i na manjem gasu. I nisam ga mogao pokrenuti bar sat vremena. Npr. išao sam od rrf- a do zimske luke i kod iktusa mi se ugasio i onda nisam mogao upaliti sat vremena. I tada sam na malom gasu došao do luke bez problema. I čim provergla upali ga odmah. I u zadnje vrijeme ga ne mogu podići da noga ne stoji u vodi.
Pa evo, ako netko zna šta bi to moglo biti, bio bih mu zahvalan na ogovoru

mlb

Jesi provjerio dali ti hlađenje dobro radi , da se slučajno ne pregrijava!!

kreso 45

nisam baš puno toga provjeravao jer je napravljen kompletan servis, promijenjene svječice, kablovi tako da nisam provjeravao ništa, a i nisam baš neki majstor. Digao sam kapu i glumio da radim nešto a nisam ništa radio, odnosno samo sam skinuo i stavio lulice sa svječica i skinuo i vratio klemu sa akumulatora. JBG.

maverick

Prvo pogledaj da li baca vodu , tj da li ima onaj indikacijski mlaz iza...Ako vode ima pogledaj pod rukom jeli topla ili hladna...i meni se čini kao da se pregrije...Ako radi hlađenje onda ces dalje gledati...Tko je radio servis...da li je mjenjan impeler....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kreso 45

Impeler nije mijenjan, a "servis" je radio jedan lega koji se kuži u motore i sebi ih sam popravlja. Ok, onda za vikend ću to pogledati.   

pajdo77

Kad se sad nisam šlogiro,da johnson štuca? Na mom promjenjen impeler i svaku drugu godinu promjenim ulje. Svjećice mjenjao ima pet godina. Da mi je bolja elisa tj čitavija to bi bilo to. Uglavnom nemam zamjerke.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk