Dajte svoju ocenu kolegi sa kojim ste trgovali

Autor mossi, Studeni 29, 2012, 14:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

:eek: Ako je netko od članova duzan drugu Raji molim da se javi na pp da refundira kum u svojim šedovima  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

otkupljujem Rajin dug ...vratite mu relakse poklanjam RJ shedove  :rofl2:

grgech

još se čudim što rajo ne zove na janka, a ono, u minusu, pa....

rj

Rajo

Citat: rj  u Siječanj 22, 2015, 20:41:47
otkupljujem Rajin dug ...vratite mu relakse poklanjam RJ shedove  :rofl2:
:thefinger:

Pozvani su bili svi  ;D ali sljedeći put doktorima pišemo pozivnice i šaljemo preporučeno  :icon_salut:

rj

nego zvrcneš me u goste da vam promjenim genetsku strukturu smuđevima....  :headbang:...

ĆIĆOK

Hvala trgovini Kapitalac!Preksinoć na njihovoj stranici naručen http://kapitalac.com/big-cat-subfloat-rattle-rig-s.html danas stiglo izgleda super. :hello: :whip2: :whip2:

genjura

nodi

ić prodat obraz za tri troce, evo umirem od smijeha i ne vjerujem :rofl2:

izvadiš limitiranog smiđu iz kutije, skineš original troce, staviš nove kineske(prelijepe), zapakiraš ga nazad u kutiju, slikaš i prodaš po full cijeni kao da je iz trgovine :stripii:

zato od mene minus ko kuća nicku MIKA

umpahpah

ma ja ne vjerujem da na ovom forumu ima tako kvarnh  :no:  :uf:

pajdo77

Ma i gdje će ti duša ako izvaljaš čovjeka makar ga upoznao preko foruma, to se pročuje i eto sramote. Ništa ne vrijedi toliko kao čist obraz tako da možeš svakoga danas-sutra pogledati u oči. :takoje:

vatrogasac

Nevjerujem to za Miku jer ga znam, sad cu se cut s njim da se ocituje tu u vezi tog.

rj

Citat: nodi  u Kolovoz 16, 2015, 23:12:49

izvadiš limitiranog smiđu iz kutije, skineš original troce, staviš nove kineske(prelijepe), zapakiraš ga nazad u kutiju, slikaš i prodaš po full cijeni kao da je iz trgovine :stripii:

Trebao si kupit vobler bez troci  :toothy12:

MIKA

Citat: nodi  u Kolovoz 16, 2015, 23:12:49

evo par stvari da iznesem
1. na slice se vidi da su zute troce i da je kutija otvarana
2. troce sam skinuo isti dan kad sam otvorio kutiju jer mi tu smiđo nije radio a  su mi trebale za  drugi vobler
3. izvini ako sam te zajebo
4. posalji mi podatke i poslat cu ti drugi vobler badava da ne ispadne da sam kriminalac
:icon_salut:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D