Glavinjare- univerzalne varalice

Autor zanderman, Ožujak 10, 2014, 15:48:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Vlada Tadic

Momci ne shvatite me pogresno ali vas treba neko prvo obuciti kako se peca na glavinjare. Nije to samo puko bacanje glavinjare u vodu. Fiknes je i ona negde tamo padne i motas ....Ima tu nekih forica sta i kako koje se tesko objasnjavaju moras skontati sam. Ja pecam skoro 20 godina na glavinjare od forumasa mozda i prvi. Glavinjara potice sa Drine jos davnih godina....
Kao sto se olako shvata pravljenje istih tako se olako shvata i pecanje.
Na Drini riba uzme i u srednjem sloju dok na uscu Drine i Save som, smudj i bucov je kupe iskljucivo na samom dnu.
Imati jednu tezinu je cista budalastina. To kao da imas 10gr olovnu glavu i svud je bacas i onda kazes ma dzigovanje je cisto sr...e.

rj

to je to.....
moraš znat koju težinu glavinjare koristit za pretraživanje određenog sloja vode (površina , srednji sloj ili dno) ja biram i jačinu vibracije za određen protok ....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Sad sam došao sa vode i imao opet jedan nerealizovan udarac u samoj rini na Brkovu glavinjaru,to mi se dešava gotovo svaki dan. Dakle glavinjara je lovna samo što ja ne lovim. Pošto sam ja sam stavljao trokuke gore mislim si da možda trebam neke druge,veće..šta ja znam koje pa da pitam vas. Ne kužim ja te brojeve tj. veličine pa sam uzeo metar i izmjerio ove koje sam namontirao. Dakle one su dugačke centimetar i pol,nisu tupe a ja nikako da upecam nešto na njih :hi:

Batica

Ja koristim u 80% slucajeva 9632 velicina 2 ili u narodu poznate kao papagajke. Odlicna udica i nije skupa 20 din na 100kom.
Koristim i 9626bn 3x
Za glavinjare od 6cm do 8cm mozes da koristis 9632 dok za vece glavinjare 9262, ova je brutalna i koristi se iskljucivo za soma. Takodje moras da imas ozbiljan stap np Pacific 4oz ili CTS 120-150g, Xzogu 150g...itd. Kako bi mogle da probodu a gde prodju tu nema ispravljanja.

Poslato sa fiksnog uz pomoc Tapatoka

pajdo77

Ma riba se ne zakači,lupi ko konj i dok se ja snađem ona već ošla na pivo pa sam mislio da su male udice te da dovoljno ne vire van glavinjare te riba dohvati samo varalicu a ne i udicu. Dakle da tražim trokuke broj dva? Što se štapa tiče tu nemam problem,akcije je 40-100,danas izvuko dok sam bacao glavinjare sidro s njim :stripii:. Netko nešto peca a ja glomazni odpad :rofl2:,baš sam faca sa pijaca :uf:

Batica

Vrlo moguce da su bikovi

pajdo77

Ne znam Batice kad vidio nisam a ako pod bik misliš na tolstolobike ja ih ovdje kod mene u životu vidio nisam niti znam nekoga da ga je upecao. Sve mislim da je možda mrena,bacam u toku a kako ona ima usta takva kakva ima ne stigne ju uzeti kako treba,baš kad upecam to što me već par dana hebe stavljam info na naslovnicu

yopatami1

Ive

Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Batica

Citat: pajdo77  u Srpanj 10, 2016, 17:03:13
Ne znam Batice kad vidio nisam a ako pod bik misliš na tolstolobike ja ih ovdje kod mene u životu vidio nisam niti znam nekoga da ga je upecao. Sve mislim da je možda mrena,bacam u toku a kako ona ima usta takva kakva ima ne stigne ju uzeti kako treba,baš kad upecam to što me već par dana hebe stavljam info na naslovnicu
Probaj da se izkontrolises pri kontri, da sacekas 2-3 sek.
Udarac, pauza i onda kontra.

Vlada Tadic

prednost vmc 9632 je sakriveni vrh. Mi na Drini u 99% slucajeva bas nju koristimo. Pri kuckanju o dno nema tupljenja. A jaka je da uz malo pameti svaki som ide vani. Mada da ne dodje do zabune to je 1x strong udica.
Osrednje se pegla

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat