Strah (iznenađenje) na vodi

Autor Mariorhr, Ožujak 15, 2014, 08:52:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

retfala

bio sam usidren oko 50m od obale dunava. odjednom čujem neko tutnjanje na obali, pomislim divljač. pogledam prema obali , a ona se ljulja. ZEMLJOTRES pomislim, onda osjetim kako se podiže moj čamac ja i dalje gledam kako se ljulja obala. odjednom se sruši 40-50. obale u dužini i oko 10m u dubini povuče sa sobom 5 ogromnih vrba i za 5sek sve nestane pod vodom. panevi se lomili kao čačkalice. STRAŠNO , nije bio zemljotres nego je obala bila podlokana a pošto je voda opadala sve se srušilo. nije mi bilo dobro par dana :toothy12:

Tićo

Mislim da smo prisustvovali istom događaju  :toothy9:

miha

Citat: Greys  u Ožujak 15, 2014, 20:13:51
Doživio sam divljači svakaka čuda, jer u početku pecanja na Dunavu, auto smo morali parkirati i po km i pol od prvih lokacija. Mrak, idemo stazom. Tišnjak, jelen doslovce prekoči me/nas, stazu u skoku. Ako onda se nisam ukenjo, neznam kad bi  :no:
a na šporet si zaboravio  :eek:tu noč nisi oka sklopio

miha

greysika ajd stavi onaj filmić kad je jelen došao u kamp priča nije baš sa sretnim krajem ali...

rj

ima snimak di jelen ganja kolegu zlaju oko drveta ...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

miha

Jožef1

Došlo je vrijeme nove teme "Kako preživljavati na pecanju"  :stripii:  :stripii: Prije dvije godine ganjao žabe s mojom bangavom nogom  :uf: te uletio u kljupko zmija- parile se- ako me nije tada infarkt neće nikada, odmah cugnio malo više rakije  :flasica: kada vidim  :red_indian: kako drži zmiju, razmišljam- budemo li se vidjeli, dali da mu pružim ruku ili ne  :stripii:  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

A dok ih ja vatam kad želim onda je u redu...ali kad ih vatam kad udju u čamac...e onda nije u redu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Strah me velikih topola uz vodu i velikih brodova po magli.  :eek:
Doduše bilo je i par susreta sa živuljkama, ali ko zna ko se koga više uplašio!  :rofl2:

zvona

Jel bila sezona parenja? Pretpostavljam da je

rj

da bila je rika ...bez obzira to je neprirodno ponašanje zato je eutaniziran inaće oba ribića sa slike su mi kolege ...da se nisu sklanjali izbo bi ih sigurno
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

zvona

Pa bi.. nabio bi nekog na rogove nedaj bože..

Kugla

jura

Nije mi jasno ko je koga tu napado :stripii: