Strah (iznenađenje) na vodi

Autor Mariorhr, Ožujak 15, 2014, 08:52:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..žao mi životinje..ipak je to njegovo područije i njegovo vrijeme( iako ne znam na kojem se to ternu dogodilo)..a ponašao se normalno(zamisli da tebi netko dođe u sobu taman kad... :icon_scratch:.)
.. :hi:

Jožef1

Nitko nije reagirao na "ljubavni zov"  :uf: Jadni jelen doslovno krv dao za ljubav.....
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

tole

Greys druže, jel to onaj sa 17tog.....

miha

tole

...dva dana ranije sam ja imao tamo susret vjerovatno sa istim...nije baš bio prijateljski raspoložen

Greys

rj

opaka zvjer ...zasluženo završila u gulašu  :jede:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

silure

Neznam o kojem 17-om pricate alu mene je onaj jele uplasio a 17-om prema sigetu...

tole

raso

ebo vas kilometar, bitan je čobanac :stripii: :stripii: :stripii:

Stepa

bar je zaginio kao hebač a ne kao neki papci :clap2: :headbang:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

ibro dirka

Nisu ti jeleni za zahebanciju. Prije par godina je jedan friško ustrijeljan jelen ubio mladog, neiskusnog lovca.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

ibro dirka

Tako nekako, ustrijelio ga je i odmah se strčao (treba pričekat 5-10 minuta da umre nakon odstrijela) do njega a ovaj ga iskomada rogovima...

gegs

Bio ja pecati soma na dubinku.sam. noc, mrkli mrak. Ljeto. Kratke hlace i japanke na nogama.
Pokacio zvonca i ampulice na stapove i sjedim tako i pusim duvan i buljim u stapove.

U jednom trenutku osjetim nesto krzneno kako mi se trlja uz noge. Mislio sam da su to fore kako se covjek oduzme od straha, al ja osim sto sam se najezio, komplet sa kosom nisam mogao (duugih) par sekundi ni mrdniti.
Noge gore na stolicu i upalim naglavnu, kad ono macka i to crna. Mazi se.
Dao macki kedera i deri dalje!