Muvanje jig udicom

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:26:40

« natrag - naprijed »

Goran i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A gle...samnom u čamcu su muvali mnogi...i malo ih na kraju zavrsi razred....tako da idu pohvale i tebi kao ucitelju i njemu kao đaku  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Citat: Hudini  u Lipanj 29, 2014, 19:01:49
Jer pale noću te fore sa muvanjem kederom?

mislim da ne, ali Dus bi nam mogo podrobnije odgovorit na ovo pitanje, ajde Dus mi smo tvoja škola

ps. Stepi ne vjeruj ništa laže čim zine, a još je i šokac :uf: :rofl2:

Hudini

Znači noću samo vibra. Mislio sam muvanje sa predvezom, kao carolina pa još pomalo ga oživljavat trzajima, no action shad.

Ovako malo razmišljam, morat ću i to probat

DIDAPATAK

..pa dobro profesori  :notworthy:..tko je spreman riskirati ugled i mene naučiti to džiganje  :mt1032:..tko uspije dobija titulu doktora   :stripii:
..možemo početi već sutra naveče ..samo javite na vrijeme da spremim adekvatnu kompezaciju  :rofl2:
.. :baba:

Miro

Samo na nekoj ravnijoj podlozi, bez kamenja ;)

DIDAPATAK

..ma poravnam je to koljenima  :BangHead:  :stripii:

Stepa

Citat: DIDAPATAK  u Lipanj 30, 2014, 19:02:40

..pa dobro profesori  :notworthy:..tko je spreman riskirati ugled i mene naučiti to džiganje  :mt1032:..tko uspije dobija titulu doktora   :stripii:
..možemo početi već sutra naveče ..samo javite na vrijeme da spremim adekvatnu kompezaciju  :rofl2:

Matori pa kreni iz svog šora svi to znaju samo šute  :dontknow:  i po noći ti ne vrijedi muvat a Slaven je najadekvatnije riješenje za početnike dok ga ne upoznate  :stripii: nije kao kvačak da ti ukrade burek sa mesom al troši cugu kao zvajtak od 50 ks :pije: :uf: :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Jigati znaju svi...ako ne znaju nauce za deset minuta ono najosnovnije...ali problem je da naucis di da bacis taj jig da bi ulovio ribu...e tu vec krecu zavrzlame...s obale ...iz čamca...pa ovakve ili onakve pozicije....ista stvar je i s vasim bacanjem voblera....cijeli kamen predjes tokom veceri dva puta...pa malo probas na zemlji...pa malo probas u ostrijoj vodi....malo u meksoj...to je bit....ako ces varalicariti i stojati na jednom mjestu.....onda je lakse da zabacis dva stapa na kedera i sjedis i cekas  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

i to je u redu, samo lijen čovijek ne može ublinkat i umuvat smuksona :pirate: :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Muvanje je sport za zezanciju...upraznjavam ga kad mi dodje netko u goste pa da bude njemu zanimljivo....inace nije mi neki nacin da lovim krupnog smudja....ali kretanje je najbitnije u svemu tome

Slaven

A i dosta je prljav sport, kao i svaka tehnika ima svoje prednosti i nedostatke.

DIDAPATAK

...Stepa,  :red_indian: i Slaven se već vade, vrdaju  :uf:...vidim ja ništa od večernje škole  :stripii: sve po sistemu vodi ga ti neću ga ja  :rofl2:

šajzika

Ja cu sutra to isprobat. Nemam sta izgubit.
Sad sam proletio cjelu temu . Ima napred ljepo objasnjenje kak se kaci keder i jos neke zanimljivosti za laika poput mene.
Audentes fortuna iuvat

maverick

A ne znam sta bih ti rekao...prestar sam i sve slabijih zivaca  :stripii: ali neko kolektivno pokazivanje da vas se skupi vise da ne moram deset puta ponavljati je uvijek moguce....kod mene je bar tarifa jeftina...boca ladne coca cole...i eto vam veselja....sam dok prodju komarci

šajzika

A javi kad si raspolozen za instrukcije. Od buckanja , muvanja i ostalog. Uspio sam se izborit za godisnji zbog zenine trudnoce pa ako dogovorimo nesto bar mogu ispostovat.
Audentes fortuna iuvat