Stanje čamaca

Autor maverick, Travanj 14, 2014, 17:53:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Odosmo Britva i ja do čamaca malo baciti oko kakva je situacija, izvještaj kasnije

maverick

Jeli uopce kome čamac u problemu od ovih voda ako izuzmemo susjeda ...mozda nekom treba otici negdje do čamca...mozda nekom treba nesto  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Biće da je moj jedino u problemu, a više je i kučica u problemu, od sutra moramo riješavati to ili ćemo ostati i bez to malo sirotinje

Batica

Ovde kod nas se camci dave kao pacovi. Prijatelju se camac udavio za 12h. Pred mrak izbacio vodu i ujutru udavljen sa motorom. Uzas. Uspeo je da izvadi camac i motor

šajzika

Ko zna gdje je moj. Valjd bi neko javio da viri spaga :stripii:
A i nema nest kise kod nas. Istocna hr je postedjena.
Jucer od bg do šida kisa padala. Presao granicu i stade kisa. Doso do vukovara a ono udarilo sunce. Ljep dan na kraju
Audentes fortuna iuvat

walpy

Šajzi tvoj je gut!
Vidio sam ga jućer!
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Do Drave se moze biciklom, ima 20 cm vode po cesti...ili pjeske u čizmama kome se da...ja sam bio poslijepodne i sve je ok...sutra svakako treba do kucice
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Javio Zrinko da je otvoren bent

Kugla

Ja sutra nikako ne mogu, neke obaveze cijeli dan do naveče, hvala na info za kučicu, Javiti ću Britvi pa da ode sam ako je moguće!

vedro

i ja bio do camca, voda lijepo opada, camci na mom vezu svi super.
čikli kod tebe ima malo vode, ostalo je super :icon_thumright:

Kugla

Britva u temperaturi, ja cijeli dan na šljaki nema ko ići dolje a valjda će biti sve ok

čikli

ta voda tamo mora biti da kušljo ne peca iz njega :stripii: :stripii: znam ide svaki dan dolje da nebi čamci ostali nasuhom a to malo vode nesmeta

maverick

Jeli netko išao danas do Drave

TonyC

:takoje:  ja i jura !

komaraca milion !
kugla drugar tek sam sad vidio da nisi bio u ophodnji , nisam imao živaca da pogledam kakva je situacija s kučicom , ono malo što sam se zadržao bilo je u trčećem koraku i sa puno psovki !

komaraca ima kao da je 6 mjesec .