Stanje čamaca

Autor maverick, Travanj 14, 2014, 17:53:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ma nije ga ni vidio...inače susjed pogleda samo moj flos kad ide na dravu i to je jedino poželjno a vi ostali se snalazite sami  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ma nevjerujem. Nije susjd takav. Sigurno nijr zamjetio da je tudji flos vani.
Znam da bi on vratio bilo ciji flos u vodu a posebno bi se potrudio u vezi toktizovog ili mu bar javio.

Inace dosao na neptun na kavu. Tamo jura i darko ,kazu da su pogledali sve camce , tako i moj ,sve u redu
Bravo momci :hi:
Audentes fortuna iuvat

walpy

Svi su gut pa i od Zvonka! :ok: :ok: :ok: :ok:
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

vidi jurin flos odmara na klupi  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Pa susjed prošao i kaze flosevi uredu  :stripii:

Darko

pa kad je gledao zvonkov , a jurin nije  :stripii:

maverick

Jura i Tonyc nisu članovi motonautičkog kluba Josipovac , uspješno su iseljeni nizvodnije  :stripii: danas smo Zvonkin čamac prebacili kod mene na flos  :ok:

Darko

Ćavi je poslana uplatnica na kućnu adresu za članarinu i učlanjenje na neptun  :stripii:

Darko

i da nezaboravim , ima nekih 60,00kn grbe na neptunu  :stripii: , nek požuri s plaćanjem  :stripii:

maverick

Sad kad se odselio...ja plaćam  :stripii:

jura

Kugla pa šta je ovo :eek:  :uf:

Kugla

Dečki ja to nisam vidio, jel to neka smicalica, ili mi promaklo, inaće došao jedva do kućice i u đep kad ono ključevi od čamca ostali u autu, ajd nazad pa poludio sam em čizme 3 broja veće, em komarci, al fakat ja nisam vidio ovaj flos vani,a ako i je vani onda sam previdio da je to Zvonkov, a susjed ako si bio dolje pa što ga nisi gurnio bemti, ili nešto drugo u pitanju pa je ovako. Inaće sreli i Krešu nešto je radio na motoru i malo isplovio.

maverick

Sinoc su ga Zvonko i Jura ostavili tako da mozemo mijenjati buradi....zato te i zvonko gore pitao jesi vidio i njegov posto si rekao da su svi uredu  :stripii:

Kugla

Pa eto u pravu sam bio kad sam rekao da su uredu  :stripii: :stripii:
A naodao se i žurio moja isprika Zvonku! Inaće sve je ok, al mislim da ona voda neće brzo ocjediti se a kako bude