Stanje čamaca

Autor maverick, Travanj 14, 2014, 17:53:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Jeli ima još puno vode na cesti...kod nas...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Kugla

Jebiga neke obaveze i problemi oko posla i jednostavno nisam stigao, a i danas frka, tako da ne znam, a Britva leži u temperaturi, od onog dana kad smo bili, sutra šljaka, pa trči na zaruke, za poluditi, a do nedjelje a valjda neće neko sranje se desiti.  :no:

maverick

Neće...kaže Jura da je kućicu navukao na obalu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

A  ložači jedni  :pirate: sad sam se čuo sa Britvom, bio je on iako je bolestan, jučer i malo ju gurno na vodu, tako da vjerujemo da će sve biti ok

walpy

Kume hepo kocka je beba za tebe! :stripii: :stripii: :stripii:
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

Kugla

A kume pa znam da lože, al neka malo zabave je uvijek dobro došlo.

Darko

eno neki drveni čamac zapeo za flos na neptunu , kugla da nije tvoj  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

A je si šaljivđija, pa trći dolje i spasi ga bemti

Kugla

Malo prije se kum i ja vratili sa ušća, sve je pod kontrolom, cesta otovrena za promet autima, do birtije se može ima samo malo na zavoju vode ali nekih 10-tak cm, od birtije dalje pješke, od Zvonkovog flosa pa do kućice ima još vode na putu i to na mjestima i 15-tak cm, tako da taj dio neće se moći autom još sigurno tjedan dana. Nekako do Simbinog flosa je već ok, al dalje ne. Svi flosevi i čamci su ok.

toktiz

maverick

Tvoj baš nije pogledao  :stripii:

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

ma bas me zanima kako je obišao floseve jer toktizov je vani na obali ostao... :stripii:

toktiz

Nadam se da ga nije gurnuo na vodu. A možda je sam skliznuo u vodu.