Stanje čamaca

Autor maverick, Travanj 14, 2014, 17:53:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dus

već sam konto kako ču u kabinaša do sebe staviti akomulator !  :stripii: :rofl2: :rofl2:

maverick

Mala baterija od desetak Ah vrti pumpu pun klinac....pumpa se pali sama, sve skupa ne zauzima puno mjesta a mirno spavas....ili to ili cerada....ili samopražnjenje ......
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

http://www.aliexpress.com/item/12V-Seaflo-Automatic-Bilge-Water-Pump-750-GPH-12V-SFBP1-G750-06-Free-Shipping/2047646532.html?spm=2114.32010308.4.80.epbB2a

Ovakva pumpa košta na Aliexpresu oko 30e besplatna poštarina.
Istu takvu je Lala dobio uz čamac, radi kao metak, sa debljim crevom vodu izbacuje direkt u komšijin čamac!  :uf: :stripii:

Grof

Ja sam u ponedjeljak otišao do čamca i sva sreća da sam sa sobom poveo kolegu koji je 50 kila lakši od mene, da sam ja stao na čamac oboje bi završili na dnu Drave. Kad sam vidi koliko ke blizu potonoću srce mi stalo.
Tu je brate odmah iza panja

šajzika

Jel nije tebi camac prekriven ceradom???
Jesu ti javili ili si sam otisao provjeriti?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Otvorio ga je još kad je sunce sijalo... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Jučerašnje stanje Britvine kučice, neko je jašio po prilazu, uspjeli smo izvući prilaznu dasku nije slomljena već se konstrukcija odvojila, kao da je netko odšarafio, danas ćemo sanirati štetu, samo ne znam kome smeta  :sha: možda je i od valova samo se posavijalo neke stvari su dotrajale, kako god idemo dalje

bb

Evo danas me ljudi zovu,naime netko mi je potopio čamac,očigledno sam nekom na žulj stao,i sad sam izbacio čamac i motor iz vode i sad ga selim na drugu lokaciju!a tima koji su mi napunili čamac vodom,e za njih kad skuž ko je palim husqvarnu!

pajdo77

Svašta,ima svakakvih budala ali čemu napraviti marerijalnu štetu? Jel i motor bio gore pa potonio?

bb

Je motor je potonuo do pol ali pali,probao sam!al sam daske za sjest i podnice skupljao po dravi vrtili se u limanu.

šajzika

a znas kome si se zamjerio , sad polako krenes tuci ljude i brzo ces saznat ko je kriv  :stripii: :pirate: :pirate:
zato je neptun majka sa video nadzorom  :ok:
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

Citat: bb  u Rujan 11, 2015, 11:35:21
Evo danas me ljudi zovu,naime netko mi je potopio čamac,očigledno sam nekom na žulj stao,i sad sam izbacio čamac i motor iz vode i sad ga selim na drugu lokaciju!a tima koji su mi napunili čamac vodom,e za njih kad skuž ko je palim husqvarnu!
to bagri u nardu nista strano...kolega isto doživi obili mu čamac i pustili zaustavljen u petrijevcima

bb

Ovo mi je drugi put da mi je čamac potonuo a nebavim se krivolovom!samo režem sječem i bacam

dravski pecaros

Citat: bb  u Rujan 11, 2015, 11:57:14
Ovo mi je drugi put da mi je čamac potonuo a nebavim se krivolovom!samo režem sječem i bacam
zato i jesu potopili..kolega posudio braticu i ovaj napravio sto nije smio i odma mu camac riješili

šajzika

a vidi , znaci zamjerio si se nekom
zamjerio si se krivolovcu , kako si ti njemu sjeko i bacao mrezu tako on oce tebi napraviti financijsku stetu i nemogucnost da ides na vodu , ovo ti je ocigledno opomena da se opametis i da ih ne diras vise
ja osobno bi uzeo palicu i nekog od njih dobro polomio , bio kriv ili ne pa ces i ti poslat poruku  :glasses9:

ps. pa jel znas jel ima / ju oni camce ?
zapali jedan i ko ga jebe , nepoznati pocinitelj
Audentes fortuna iuvat