Stanje čamaca

Autor maverick, Travanj 14, 2014, 17:53:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Bio do Drave, čamci i flosevi su ok...kucica na mjestu  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Hvala susjed, danas i britva i ja doletili na kratko malo poštelali sve i gas kući!

bb

Klem 123 čamac pod kontrolom i sidro ti je gore

klem123

Citat: bb  u Travanj 17, 2015, 09:20:14
Klem 123 čamac pod kontrolom i sidro ti je gore
Hvala na infu
Lijepo je kad kad mislimo jedni na druge a i ja bio neki dan do Narda al neznam koje je tvoje plovilo

bb

Sve mislim da ću se ja parkirat tamo kod vas kad već imam kamp kućicu na korištenje.a moj čamac ti je drveni s johnson bijelim

maverick

Obidjite čamce....neodgovorni vlasnici su pojedina plovila ostavili da potonu....necu reci neodgovorno ali svakako da se mene pita bilo bi kažnjivo

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Nego jel imo i motor ?
Bar ces imati posla :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ima motor...bar je imao....vlasnici su krajnje neozbiljni...u zadnje 4 godine je dva puta čamac bio na vodi po desetak dana i oba puta je potonio...prvi put je otisla kapa s motora...tomasaki 18 ks mislim...a sad ne vidim sta mu je ...
Jednostavno dodju, postave flos...spuste čamac i valjda ocekuju da ce im to netko drugi odraditi....nikako da shvate da voda ide gore dole...da pada kisa...snijeg...i da je čamac obveza a ne nesto sto imas i nikad ne obilaziš...Ineče to je Simbin susjed na vodi

Kugla

Bio u Nedjelju i opet danas, bogme opako narasla, a vode u čamcu oba puta dosta, sve se izbacilo, i nadam se da neće više padati.

dus

danas sam i ja napokon otišao do čamca, iskreno! nikad nije duže prošlo da nisam bio na čamcu!

Hunter

žena i deca čine čuda!

dus

i posao i obaveze i sve to  čini svoje ! nisam uslikao danas jer mi je srce stalo kad sam vidio da fali cenat i pol do doljnjeg ruba(špigla)  di stoji motor ,da bljučne i elan i jamaha na dno bogaza . nikad tiše nisam došao do čamca  (sa tuđim ćamcem) i izbacio vodu ! da je neko prošao čamcem danas pokraj mog - bljuč ! obaveza je to imali vremena ili nemali !

Hunter

moja nova jamaha se prvi put ronila samo nakon 10 radnih sati! :BangHead:
cisti nemar i ostale okolnosti! :laughing7:

dus

vadio sam i ja čamce sa motorima par puta , srečom ne svoj ! prije sam bio skroz na vodi pa sam i pazio kako treba na opremu a to sad baš i nestignem .
ma nek je glava živa ! kako kažu ! sve ostalo se riješi !

maverick

:uf: A jbm ti miša...dobro je prošlo da se nije potopilo....mada imas veliku primjedbu...takav električar  :notworthy: a nisi namontirao jednu malu potopnu pumpu i zabole te jel pada kiša  :ok: