Stanje čamaca

Autor maverick, Travanj 14, 2014, 17:53:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Smithwick maniac

Meni su prije 10tak godina krivolovci zapalili drveni camac.
Naime,napravio sam rupu u lopocima i hranio sarane.
Kad su skontali da drapam nabili su 3 vrske u rupu u lopocima gdje sam hranio i pecao.
Ja fino povadio alat i nasjeckao i stavio im u komadicima u camac njihov.
Oni po tom zapalili moj camac.
Za malo je radila baseball palica ali nakon hladenja zakljucis da ces si time jos i kazneno djelo prisit.
Zvao sam policiju i moram priznati ugodno sam iznenaden kako su to odradili.
U roku 45 min znaci navecer po mraku je bilo 2 auta policije i krim policija kod paljevine.
Tuzio sam pocinitelja a i oni su ga teretili tako da mu nakon placanja kazne i meni odstete nece nikad vise pasti na pamet.
Od krivolova se uspio ogradit nazalost.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

šajzika

Palo je puno kise. Ja sam dvaput ljepo izbacio iz cikla.
Kolegin pregledo i izbacio mal vode. Kod mene fino i suho.
Neko nije nista.

Pregledajte ljubimce
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Nek je ovaj na slici pokrio kapu motora da mu ne kisne a samo što potonio nije

Batica

Uvek izbacim vodu i camcu do mene. Da li je drugar ili samo poznanik. Ne skroz, da bude suv, ali dovoljno.

pajdo77

Ja imam susjeda,stanuje prva kuća od vode i malo-malo mu izbacujem vodu a bar jednom godišnje mu potone čamac i četverotaktna yamaha 15 ks skup sa čamcem,nije mi žao čovjeka jer može konju rep iščupat koliki je nego mi žao da to propada. Da ne kažem da je ili na suhom ili na pola Drave,zavisi od vodostaja a nije sjeo u njega ima pet godina,o pecanju da ne pričam. Vidio da drugi imaju čamce pa ajde da ima i on,za neke ljude jednostavno nisu čamci

maverick

Ja izbacim...pomognem ali da ima neodgovrnih to stoji...od nekih sam odavno odustao...jednom sam susjedu izbacivao cijelu jesen vodu...i kaze on meni sta ja idem toliko kod sebe izbacivati...da mi nije supalj čamac.,...kod njega uvijek bude sam malo vode ...kad sam prestao izbacivati potonio je za deset dana...vidim sad ga vise ni nema izvadio je čamac...nije to za njega
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

A ne ti si ipak MILI susjed...ma sta ti mislio o tome  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

pošto nemam susjede koji bi to obavili mjesto mene morao sam sam

šajzika

Bio ujutro i bio sad ispljuskat čikl
Do kolege i mene jedan potonio. Camci ispljuskani vabe za jos pomoći a oni na koje se nepazi dobro su pred potonucem.
Audentes fortuna iuvat

Debeli šef

došao sa ušća.
mnogi uopće ne obilaze čamce.  :sha:

valjda je ljude uspavao dugotrajan stabilan vodostaj i vrijeme bez padalina.
od jučer je došlo više od metar vode a u narednih 4-5 dana očekuju još metar i pol, dva.

drava nosi dosta smeća.

bb

Ja sad došao naizbavivao se vode i sebi i drugima,mutna voda za poludit,jako brza i mogu reći opasna.

maverick

Gledam jucer...taj crveni sa šajzikine slike je i dalje na knap da se potopi...na pampasu ima par kriticnih...nocas najvljuju kisu tokom noci i jutra, nedjelja je...pa obidjite malo plovila....sinoc je bila prinudna akcija inace bi Jura sasjekao floseve redom neodgovornim kolegama  :uf:

šajzika

Vidio si. Ja bi upuco za takav motor a nekom potone do kraja
Audentes fortuna iuvat

maverick

Netko je svoje plovilo kupi teskim odricanjem i radom, a netko dobio na poklon od oca...starijeg brata...i jednostavno nema osjecaj da to ima neku vrijednost