ČAMAC drveni

Autor maverick, Travanj 26, 2014, 22:05:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Ne skodi nista nego kad vec moraju 2x60ks da ga guraju mozda bi imao par litara manju potrosnju, ali njima bar to ne predstavlja neki problem, ne bi ratovali sa pola sveta zbog jeftine nafte inace...

MIF

Ja sam spremio matrijal za 2 komada,jedan 7.8 m,20 mm a drugi 7.4 m , 24 mm.
Daska extra klase.
Bas se veselim proljecu i gradnji..

maverick

Di si našao tolko duge daske  :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIF

Pa jeb.. ga,od hrastovih trupaca zivim..

maverick

:eek: A reži brate i meni za jedan...moze maximalno biti 20 mm a duzine...ajme...a na pp javi koja je cijena
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIF

A ima narezano..samo malko krace,oko 7 m..

rj

čovjek je davno sišao sa drveta ...  :rofl2: ukrotio vatru  :stripii: i tako to  :toothy12:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Pusti kuma... :stripii: moze i te od 7 metara...pa da napravim jednu lađu da se cijelo selo okrece zamnom  :ok:

rj

DONIRAM FOSNE RASTOVE 5 cm debljine ...10 god na tavanu ...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

raso

Tvoje daske su malerične, ja id dodirnuo :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Citat: rj  u Prosinac 31, 2014, 20:03:34
DONIRAM FOSNE RASTOVE 5 cm debljine ...10 god na tavanu ...

prodano  :notworthy:

maverick

alex7777

Citat: maverick  u Siječanj 12, 2019, 21:33:00
Zanimljivo

didica je pedantan nema sta al se kosi snasim pravilima igre opcenito  :hello2:

maverick

Meni je zanimljiv nacin spajanja dasaka....

maverick

Zanimljivih uradaka ima na svakom ćošku, neki često kombiniraju starije i novije tehnike pri izradi drvenih čamaca, nekako se pojavio trend da turističke destinacije na trošak grada, države..turističke zajednice i ne znam koga sve naručuju dosta drvenih plovila za turističke potrebe od samog naslikavanja do kratkih izleta.. od kanala do priobalne plovidbe....Vidim da to polako zahvaća i nasu morsku obalu....Tko zna , mozda jednom i grad Osijek bude platio nekom da napravi par čiklova koji ce se laganini vozati po Dravi...