cerada za čamac

Autor miha, Svibanj 01, 2014, 18:26:08

« natrag - naprijed »

esseker i 1 Gost pregledava ovu temu.

DJ17

Jel ima neko ideju kako najjeftinije izraditi ili kupiti gotovu ceradu za alu camac 5m sirina 160... camac je kod kuce na prikolici i naravno motor mi ja stalno na camcu, da li posebno pokriti motor posebno camac ili sve skupa, nemam garazu a ovo pokrivanje svim i svacim mi vec jako ide na zivce? Hvala...

maverick

Neka jeftinija riješenja traju kraće pa to na kraju sve izadje skuplje. Neka zimska, niska....košta koliko materijal, drikeri i rad majstora...s tim da na duzinu čamca od 5 metara moraš imati neki aranj ili potporanj jer ce se voda zadrzavati na sredini. Ako odes i kupiš kvalitetan materijal, kvalitetne drikere ili kako vec ih zovemo, plus majstor ...dodjes tu na lijepu cifru....Onda nije velika razlika da još napraviš i škare pa uz koji dodatni kvadrat materijala imaš i tendu gdje mozes pecati i kad pada kiša ili nekad prespavati. Ako te to nista ne zanima onda kupi najjeftinije platno za tende...imas vec za oko 30-40 kuna po duznom metru , potrazi broj od Fareta i neka ti sasije s gumom okolo pa samo navuces preko čamca kad ti stoji kuci...U sredini stavi nesto...improviziraj da se moze slijevati kiša i rijesio si problem za najmanje love ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DJ17

Di ima za kupiti takvo platno za tende? Ta jeftinija opcija me zanima, jer imam u planu uskoro radit garazu pa bi camac bio smesten pod krov...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

ja to riješio sa onom armiranom najlonskom ceradom preklopio je na duplo uzeo u pevecu one drukere kroz koje možeš provući uže uže ono elastično 45 min posla i drži mi već par godina

maverick

Eto jos jeftinije i jednostavnije ideje  :ok:

Juzba

Uzeo dupli najlon, izašao me 130 kn, 7 x 4 metra, u duplo, lemilicom okolo istopio rupe na svakih 20 ak cm po rubu i provukao komad konopa za sidrenje skroz okolo, lijepo se zategne, a ispod najlona pokrio pločama iverice ili šta sam našao u šupi, najlon će mi trajati bar 3 zime a koštalo me malo, ove ploče spremim i imam i na godinu
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

SMT

Šipka podesiva po visini- teleskopska(regulisanje na sredini).Podiže ceradu da se voda sliva... Na krajevima šipke gumirana proširenja, da se cerada  ne probije... U ovakvoj varijanti može biti i šator za spavanje, sklanjanje od kiše...

maverick

Poznat mi čamac...a šipka je vrh

mlb

Dajte broj od nekog pouzdanog tko radi cerade , škare i to!! Ubi me ova kiša!!  :BangHead:

maverick

Onaj u Bilju...poslace ti vec netko na pp broj...

alex7777

Citat: mlb  u Srpanj 30, 2019, 22:12:44
Dajte broj od nekog pouzdanog tko radi cerade , škare i to!! Ubi me ova kiša!!  :BangHead:
pajta cuncobran od Ledo-a  i mir  :stripii: :uf:

osjecanka

Citat: maverick  u Srpanj 30, 2019, 22:14:31
Onaj u Bilju...poslace ti vec netko na pp broj...

Isprike na ovakvom upadanju. Mogu li i ja dobiti broj čovjeka što radi cerade. Tata treba novu ceradu za čamac, a nije na ti sa internetom, pa ja tražim umjesto njega. Hvala unaprijed!

mlb

Ni ja još ne dobih taj famozni broj!!  :eek:

maverick

0989299043 vlado

A netko ce staviti broj od Fareta