cerada za čamac

Autor miha, Svibanj 01, 2014, 18:26:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Da i to je dobra opcija...ako bude jos tko zainteresiran pa da se skupimo i kupimo cijelu balu....meni treba mozda dvadesetak plus kvadrata
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Kada misliš to uzimati?

maverick

Taman kad ti bude trebalo...na zimu...radicu je kad dodje lovostaj
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Ni ja ne mislim trenutno raditi ali do zime bi mogao!!

maverick

Ima nas vec dosta za cijelu balu da kupimo  :ok:

maverick

Moj projekt , tj njegov prvi dio je pri kraju...znaci motor...camac ...sonar plus malo nekih sitnica pa na vodu....Za zimu mi ...tj za kad nastupi lovostaj ostaje elektrika i tenda....Pa polako razmisljam u tom smjeru...Sviđa mi se ovakva kao na slikama...tko to radi kod nas...tko ima mogucnost da savije ovako cijevi...imate li kakva iskustva s nekim majstorima....one normalno motane smo cak radili i sami...posudili masinu pa motali...ali kontam da ovako to bas nece ici  :uf: I sad ostaje pitanje koliko bi se uopce ovako nesto tipa ovalno...zaobljeno moze uklopiti na aluminijski čamac tipa kao moj...koji ipak realno ima puno pravilnije crte....

Rap

Tu ovalnu sam imao ja,imas koji post gore.Ne znam majstora,ugovorio mi Marko iz Alleste.Mislim da ce mu ta bas leci da ne ispadne kao kocka s ravnim cijevima.Ukusi su razliciti.Kad ju vec radis kad i rasvjetu,savjet je da si stavis led traku u samu bimini.Struju provuces kroz cijev.

maverick

Dobra ideja s led trakom  :ok:

maverick

Madjar radi...lagano...jednostavno...za koji put ubiti oko na vikend pecanju...Odlično

maverick

Inace...ovakakv komplet...čamac i šator Black Cat kosta oko 7000 eura , 6 x 2 m

maverick

maverick

Mornar Popaj

Radovi napreduju, cerada se šije, uskoro montaža.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Mornar Popaj

Montaža u tijeku

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Bit ce to odlično...majstor je spor za dva zivota ali napravi stvarno odlično