cerada za čamac

Autor miha, Svibanj 01, 2014, 18:26:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

retfala

mlb

maverick

S tim da Fare radi samo ceradu i moze ti doci kući šiti kako ti kažeš, ovaj u Bilju radi i škare i ima sav materijal, ti ne moraš nista kupovati, samo dovezeš čamac i platiš. Malo se duze čeka ali to je tako kod njega
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Uzimao li je tko platno od ovih sa linka u zadnje vrijeme...tko je aktuelan od majstora....ima li kakvih promjena na tom planu....

http://www.belinamont.hr/lista.aspx?code=0&ccode=269
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

Ja sam sebi pravio od kamionske cerade na brodu i kanuu. I evo već 6 godina traje.

maverick

Kod mene ce to biti dvadesetak kvdrata i mora biti nauticko platno...sto zbog tezine...lakoce.....ali to cu raditi na zimu...sad samo materijal skupljam

pajdo77

Na postojeći ponton samo dovući "posuđenu" cijev od kolektora,potopiti ju malo više od gaza čamca da on može ući u nju,zadnja strana zatvorena,na prednjoj kapija i ne treba ni cerada koja ode sa vremenom,nije jeftina i treba ti vremena da ju skineš i postaviš nazad nakon pecanja. Ovako samo uletiš ko podmornica u tunel,zaključaš vrata i na pivo. Evo ideje,treba ju samo realizirati al to ću prepustiti vama,ne mogu ja sve  :stripii:

maverick

Imali smo mi ideja o "garazi"na vodi ali nikako da se glavni inzinjeri toliko opiju pa da se nesto tako konstruira....neki su cak predlagali da  drzimo ispod mosta pa je to jedno od najjeftinijih a najprakticnijih rijesenja ali nedaju ovi iz vodne zajednice da se tamo stavi flos  :stripii: Uglavnom...ili otkriveno ili pokriveno ceradom...

pajdo77

Ma kod mene ovi grade 36 metara benta drugu-treću godinu. Dobro im ide,ima tu posla za još bar 6-7 godina. Mogu ja do njih skočit pa pitat za savjet kako to izgraditi,nije meni teško. Pa oni su Hidro gradnja,ako oni nemaju rješenje kak iskopat bar neki tunel u bentu onda.....onda smo najebali

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

baka

Citat: maverick  u Rujan 01, 2020, 18:42:31
Uzimao li je tko platno od ovih sa linka u zadnje vrijeme...tko je aktuelan od majstora....ima li kakvih promjena na tom planu....

http://www.belinamont.hr/lista.aspx?code=0&ccode=269

Ja uzeo kod njih 20-tak kvadrata i za sada je odlična. Nemoj me pitati koja je jer nemam pojma, znam samo da je krem boje. Bio kod njih u firmi tamo kod Krapine i imaju izbor da se usereš. Predložili su mi tu i dali mi još neki popust tako da sam prošao dosta povoljnije.
Lega je uzeo neku drugu i nije baš pretjerano zadovoljan, a bila skuplja od moje.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Dbozuric

Yaht pro clasix procurila nakon dvije godine

maverick

Bar znamo koju ne treba , mada tamo i pise da je za tende gdje nije potrebna velika vodoodbojnost

Dbozuric

Cerada bila 130 kn m2 kupljena na njihovu preporuku

maverick

Hebala ih preporuka...ovo joj stoji u opisu na njihovoj stranici

Akrilna tkanina za brodske tende,proizvedena iz najkvalitetnijih sirovina i pod strogom kontrolom kvalitete.
Masa:300 gr/m2,vodeni stupac 300/300 mm,Uv stabilno,zaštitni sloj za usporavanje starenja.
Namjena:razne vrste brodskih tendi gdje nije potrebna visoka vodoodbojnost.

hrvojeOS

...i ja imam platno od njih ali isto ne znam koje,redovna cijena je bila 130 kn/m2 pa su snizili na nekih 90 kn jer smo uzeli cijelu balu i podjelili na tri čamca...za sad je ok,ali ovo je tek prva godina....