cerada za čamac

Autor miha, Svibanj 01, 2014, 18:26:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Citat: maverick  u Travanj 17, 2015, 13:09:08
A u konačnici ako su postavljenje tako da se drugi čamci udaraju od njih ne mozes nista...o neodgvornim vlasnicima ne bi ni pricao...inace kopce se stavljaju da su zasticene...ili gumom bokostitnika ili na mjestu da su malo uvucene...kad vidim da netko na orasju ili takvom tipu camca stavi kopce na pol stranice...muka me dodje momentalno

tak je kod mene i vec su popusile kopce zbog obliznjeg camca,
sad sam prebacio camac i nece vise biti problema ali definitvno si pogodio u sridu  ,
Audentes fortuna iuvat

ibro dirka

hhhh, onda bolje da ne slikam... :stripii:
ja sam razmišljao da se stavi aluminijski "U" profil, mislim da bi to bilo idealno riješenje pošto su postavljene na dosta nezaštićeno mjesto...jer ako se stavi letva samo ispod onda će opet stradati kad ju ajmo reći drugi čamac nagazi a ovako nebi trebao...

Ovako nekako u presjeku...

maverick

Ovisi koji je tip čamca...kod mene je iznad gume i nema sanse da zapne za nesto....problem je kod aluminijskih...orasja...panvala...jer vidim da udaraju te drikere kao da im je netko oči vezao...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

Orašje je u pitanju...radio neki matori ceradu i on postavljao i drukere...taman mjesta da se može zakopčat i otkopčat a zaštitilo bi...baš ću sutra ujutro pogledat s nekim profil kako bi izgledalo...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

S jedne strane platno a s druge guma
Citat: klem123  u Veljača 04, 2015, 21:23:31
Inače se kupuje za tende
Ja SAD kupio da napravim navlaku za motor pa ćemo vidit rok trajanja

jel traje to platno i može li se prošit i spajat

šajzika

jesi se  zeznio malo ili  :sha:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Malo korisnih dodataka za bimini tendu

klem123

Citat: No  u Listopad 03, 2015, 18:34:52

S jedne strane platno a s druge guma
Citat: klem123  u Veljača 04, 2015, 21:23:31
Inače se kupuje za tende
Ja SAD kupio da napravim navlaku za motor pa ćemo vidit rok trajanja

jel traje to platno i može li se prošit i spajat
Platno bi možda bilo dobro za te nekakve tende gdje ga rasiris i tako stoji a za navlaku koju svaki dan skidas (guzvas) nije se pokazalo

No

pajdo77

No,pogledaj prijatelju na njuškalu. Našao sam ti pa ako te zanima a i ostale dečke. Ukucaj"shrink wrap cerada",tamo je cerada za cijeli čamac kako bi ga se spremilo za zimovanje. Cijena je 189 kuna(tako piše) a to vjerovatno zavisi od same kvadrature plovila,rade po narudžbi pa možda možeš naručiti da ti naprave samo kapu za motor. Kakav je marerijal ne znam ali ako je za zaštitu i po viđenom na sliici izgleda da je kao gumirano. *ebi ga kad ja ne znam kako se prebacuje ta slika na forum. Ako netko zna nek je prebaci,možda se nekom svidi a ako je to cijena koja piše to je onda jeftino :hi:

No

http://www.njuskalo.hr/nauticka-oprema-ostalo/shrink-wrap-cerada-oglas-9616414
ma ja trebam nastrešnicu,tendu il nešto slično. kad je vrijeme li-la kiša hoće-neće. napravio sam konstrukciju koju rastavim i sastavim za minut dva. ovo se izgleda rasteže. nazvat ću pa vidim o čemu je riječ. pajdo  :icon_thumright:. hvala

pajdo77

Ma nema na čemu. Kontam da je to rastezljivo pa reko onda ti može poslužiti za bilo koju namjenu,izmjeriš i oni kako piše naprave po mjeri,jedino što mi to nekako zvuči jeftino ali vidjet ćeš kada nazoveš  :hi:

Bole123

Dali netko zna cijene paropropusne cerade i gdje uzti. .A i majstora u osijeku

maverick

Majstora imas nekoliko..u bilju..u dunavskoj i naseg fareta koji je najjeftiniji...ceradu narucis direktno...a drikere iz metkovica