Jig malim glavama

Autor MIKA, Kolovoz 09, 2014, 23:49:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Juzba

kućna radinost je puno jeftinija, ja sebi pravim od 2 - 30 grama u tri veličine udice
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

zvona

Pitanje pošto nisam pri lovi da kupujem još i te udice..dal bi mogo uzet eriu od 10-15gr čekičem rastucat i odsjeć višak da dobijem par grama tešku glavu pošto je nočas tuko u srednjem sloju

maverick

Naravno...odsječes na koliko ti treba
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ive

Kući se tako nešto vrlo lako napravi..kao što juzba kaže.Na licu mjesta samo klještima olakšaš glavu na koliko ti treba.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

mossi

Tvister ide na texas montažu (4-12gr) bez greške i 100% se ne vrti.
Šedove malo skratim za stomak po potrebi.  :thumbsup:

Olovca kupite plovkaroška duguljasta i udri po panjevima.

raso

za otežanja kod texas sistema kupiš valjkasto olovo u dućanu, nasječeš na gramažu koju trebaš i opleti :ok:

kockar

^^ i poverenje u sistem kao kljucno, ko odustane posle par bacanja, nista od posla. ;)

^ za postena mesta, nista ne treba seci, zimus lovili na texas sa 60 grama saranskog olova :)
Ali tu vec izlazimo iz teme.

http://pecaros-os.com/index.php?topic=260.0
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

maverick

Ma mene ne ide to rezanje...kad god prerezem zečepim rupu...pa sad kontam ovih dana napraviti neki kalup za takva olova...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

maverick uzmeš iglu i očistiš rupu i rješio si problem..npr nočas je uzimo na jednolično povlačenje..nekad lupi u srednjem sloju nekad malo iznad dna..i jako slabo se kaći..malo kamenje na dnu i šljunak..sjeko sam fishead glave da dobijem 3-4 grama olova..večeras napadam  :oussama-bin-laden:

Lomnica_city

Citat: Ive  u Kolovoz 14, 2014, 09:45:56
Da..ovako nešto ti treba,iako nisu baš jeftine ali super posluže.

Ma ovo je nesto picansko samo da se uzmu pare, nadji ko lije olova na udice ako bas hoces fabricki izliveno, znatno je jeftinije, pogotovo ako ne kupujes neke ludilo udice (ja sam u captainhookswarehouse nabavio odlicne Matzuo 3/0 wormulje za 17 dinara komad sa svim, masnim, dazbinama i postarinom, iliti oko 7 za 1€)!!
A ovde kod mene takva udica kosta oko 30 dinara (na Kumho udicama od 20-ak dinara komad), iliti 4 za 1€... Ali onda ne mozes da menjas tezine kao sto mozes kad sam stavis olovo za plovkaroske sisteme, znaci ako ti izlije 4-6-8-10gr to ti je!

tole

nabaviš olovnu traku 1mm debljine i 1cm širine i zamotaš si oko vrata udice koliko trebaš na licu mjesta i nema muke...samo uzimaš ili dodaješ koliko ti treba :hi:

dravski pecaros

Citat: tole  u Kolovoz 16, 2014, 05:41:16
nabaviš olovnu traku 1mm debljine i 1cm širine i zamotaš si oko vrata udice koliko trebaš na licu mjesta i nema muke...samo uzimaš ili dodaješ koliko ti treba :hi:
jel ima di kupiti tih olovnih traka

nikolas

ja si narezem olovnu cijev od vodovoda na trakice(1x10cm) i izolirkom zaljepim na prugu,vlak prodje i ostanu listici tanki ko papir... samo uvijek ispod putnickog vlaka,ako je onaj teretni dugi. nista ne ostane :tongue1:

Ive

LC ima to svoju namjenu...barem kod mene.Nisam mislio da mu treba točno 1.75g već da mu treba udica sa takvim otežanjem.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

kockar

Izgleda je vecina preskocila predskolski uzrast, kad nije ni olova za plovak bilo za kupiti....
Kljestima se odsece komadic olova, cekicem stuce na debljinu papira i sa tim se moze raditi bukvalno sve. ;)
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs