Jig malim glavama

Autor MIKA, Kolovoz 09, 2014, 23:49:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvona

Kockar istina..to sam mislio radit na worm udici..ili čak na običnu smuđarku motat olovo i onda upaljačem zaletovat da nespada..ali imam viška glava fishhead od 12gr pa si nju sječem kako mi treba za šedove..
Na ovoj slici je otprilike 6gr olova..sječam ga tako da olovo pokriva komlet šed jer ako voda udara direkt u šed prilikom bržeg motanja šed se krene rotirat..ali na ovaj način ga stabiliziram..ako trebam smanjit sječem gornji špic

Kugla

Citat: kockar  u Kolovoz 18, 2014, 12:10:30
Izgleda je vecina preskocila predskolski uzrast, kad nije ni olova za plovak bilo za kupiti....
Kljestima se odsece komadic olova, cekicem stuce na debljinu papira i sa tim se moze raditi bukvalno sve. ;)
Dok su me  pokojni otac i djed učili pecati samo takvog olova je i bilo, i motaj koliko ti treba!

kockar

To su bila vremena, prazna glava, puno ribe i parola snadji se.

Sto se tice olaksavanja glava, meni se par puta desilo da nemam dovoljno laku, a nisam imao na licu mesta ni kljesta,
srecom o asfalt ili o beton, se lako isturpija, da se skine koliko treba :D
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

zvona

Sreča pa je mekan materijal pa se da..a šta da nam dođe zakon da moramo koristit volfram onda nema klješta ni turpijanja..jedino brusilica..ako se i tako da??

Ive

Baš tako Zvona..šta kad nam dođe taj zakon :sha:  Pa ništa bit će sve po starom kao i dosada :icon_salut:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!