štapovi za šarana

Autor genjura, Prosinac 04, 2012, 21:58:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Perovski...kako ti se cine...hoce li biti dovoljno jaki za sarana...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

perovski

Iz čamca za dravu hoće! (Iako ja nemam čamac!) Parabolici su.

maverick

Ma ja nisam neki šaranđija...dva mjeseca godisinje pecam i to iz čamca bez nekih zabacivanja.... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rale2505

Ja ću uzeti ovaj za šaran i mislim da ću moći ponekad i soma pokriti s njim. U Venatio bi treba stići kroz mjesec dana oko 400kn!
http://www.sportskiribolov.co.rs/balzer-norway-safari-sea-picker-220-rs

perovski

Citat: maverick  u Veljača 16, 2016, 16:21:13
Ma ja nisam neki šaranđija...dva mjeseca godisinje pecam i to iz čamca bez nekih zabacivanja.... :ok:
Mislim da će ti se svidjeti, ručka je debljine 17mm, stvarno tanak štapić.

perovski

Citat: rale2505  u Veljača 16, 2016, 16:29:38
Ja ću uzeti ovaj za šaran i mislim da ću moći ponekad i soma pokriti s njim. U Venatio bi treba stići kroz mjesec dana oko 400kn!
http://www.sportskiribolov.co.rs/balzer-norway-safari-sea-picker-220-rs
Takva vrsta picker štapa ima jaku kičmu ali je zato vrh mekan i osjetljiv.

rale2505

Takva vrsta picker štapa ima jaku kičmu ali je zato vrh mekan i osjetljiv.
[/quote]
Ja i volim nešto mekši štap, da nije kolac. Nisam ga još vidio, a vidim da mu je gornja granica bacanja 220g tako da mislim da neće biti premekan. Dobio sam preporuku za njega od lege iz Vojvodine!

mata postar

jako zanimljivi ti balzeri  :takoje:

TonyC

Imam Balzerove teleskope , kupljene kod Dombe  , pre zadovoljan sam .
Nek se uzme u obzir da pecam sarana 8 puta godisnje.

Zoran Š.

trebao bih preporuku štapa dvodjelnog za daleke izbačaje, 100+ metara, upario bih sa penn affinity 8000. pa bih molio iskusnije za preporuku

kawasaki

100+ ti bacaju svi stapovi 3,6+ i 3lb+  :hi:
Brzi od Bolena.

Zoran Š.

imam quantum hypercast carp buster 390 3.5lb al je parabolik i forsiranje preko 90grama olova ali su stvarno super, pa mi treba jedan za izaći malo van

kawasaki

Ok. Da li trebas jedan stap ili tri i do koliko love?
Da li hoces novi ili polovni?
Dali ces loviti sa tankim najlonom 0,25-0,28 mm ili debljim 0,35-0,40 mm?  :ok:
Pronaci ce mo nesto  :hi:
Brzi od Bolena.

Zoran Š.

novo, 2 štapa da ih iskombiniram sa penn affinity 8000
novaca toliko da odrade ako ima za 600 onda ti, ako ima 1200 onda ti, ali mi ne trebaju najbolji ili najskuplji, budu se koristili dok ne puknu ili me nadžive na šarana idem 2 mjeseca u godini i trebali bi štapovi potrajati, opekao sam se dosta puta pa rađe iskeširam za kvalitetno nego dva puta jeftino kupovat.
trebam bacit pop up + pva vrečicu ili stick na 100-150(tehnika izbačaja nije problem trenutno, problem je oprema), e sad koje olovo koje špage najlone itd to vama ostavljam jel toliko se ne kužim u long range fishing pa bi bio zahvalan šaranđijama da iskompletiraju nešto.