štapovi za šarana

Autor genjura, Prosinac 04, 2012, 21:58:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Carpbm

michael to je u D.Miholjcu iza Limexa

zagi

po svim pricama najbolji su dvodjelji stapovi

Jožef1

Definitivno dvodjelni štap :thumbsup:  počeo sam pecati šarana na jedan izuzetan kvalitetan spin štap PERFEKTA od 3m, B40-80gr vjerojatno je malo kratak, međutim ne bih taj štap mijenjao ni za što. na njoj su dvostopalne fuji sic vodilice stoga je malo tvrđi u tolikoj mjeri kako sumnjam da je B-akcija, možda nešto između A i B?
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

BokiOS

Dvodjelni su za ozbiljni saranolov i normalno da su bolji,vjerujem da bi se mogao naci i solidan teleskop al opet nije to to.Sto se tice Cormorana bull fightera imate ga i u gatalinki na jugu kod kauflanda.

Hemingway

Citat: genjura  u Prosinac 04, 2012, 21:58:42
dali kod nas ima šaranskih štapova od 11ft (3,30mt) i gde? ovi od 3,60 su mi malo jebeni za transport a trodelni  :not: neznam ni sam

Genjura ..
mogu ti toplo preporuciti a i drugima isto ...  :ok:
Mack 2 Falcon Spirit 10" 3lbs

ja ih imam u 12" duzini i prezadovoljan sam njima ...

,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

Jožef1

Mack 2 Falcon Spirit 10" 3lbs, Hemingway- uz dužno poštovanje, kolika je cijena navedenih štapova. Ču sam kako su upravo ti Falcon šaranski štapovi  :thumbsup:
genjura, neka te ne muče tih 30cm, ponekad dobro dođu  :takoje:

genjura

:eek: koliko bi to bilo europskim jedinicama?

vatrogasac

Probajte pogledat JRC i Okuma teleskopske saranske stapove, kvalitetetni, dovoljno jaki a opet nisu predebeli kao ostali teleskopi, bio sam dosta cinican prema teleskopima ali frend uzeo JRC i kad sam probo zabacit ugodno me iznenadili, izbacili 2 boile 16mm s 60gr olovom na 80-90m ko od sale.Naravno ja opet ostajem kod dvodjelnih ;-)

Hemingway

Citat: Jožef1  u Srpanj 12, 2014, 11:50:40
Mack 2 Falcon Spirit 10" 3lbs, Hemingway- uz dužno poštovanje, kolika je cijena navedenih štapova. Ču sam kako su upravo ti Falcon šaranski štapovi  :thumbsup:

Jožef1
10stopa (3m) duzine su oko 119€

http://www.mack2.de/site/8-ruten
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

Jožef1

Hvala Hemingway  :hi: i mislio sam, kako takove kvalitetne štapove za šarana nikada neću imati  :no:  :crybaby2:

dany123

Dali itko zna nešto o okuma roli trio rex salt i stapu chub s-plus kupovao bih tu opremu.hvala

Mornar Popaj

Nedavno kupio štapove Daiwa Phantom 3,6 / 3lb i odma na prvom izlasku na Dunav krstio sva tri komada. Na njih sam stavio Slammerice 560 na koje sam namotao crveni awashima najlon 0,40mm. Uglavnom, prezadovoljan sam sa ponašanjem štapova pod ribom, kao i izbačajem. Štapove sam platio nove 300 kn / kom. a role 60e/kom. Meni taman.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

kawasaki

Odlicni, a povoljni. Mogu se kupiti u kapitalcu.Com u Valpovu  :hi:
Brzi od Bolena.

genjura

ajmo sad ovako šaranski 3,60mt 3 lbs do 450kn preporuka

kawasaki

Po novom bi preporucio Cormoran Akx pro carp imas u kapitalcu.com

Ja uzeo spod odusevio me  :hi:
Brzi od Bolena.