Smuđ po kiši

Autor maverick, Listopad 15, 2014, 14:29:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Miro

Upravo se vratio...prije kiše imao jedno otkačenje na RJ-a.
Poslje na voblera par sitnih udaraca a kad je počelo padat taman u vrijeme kada bi trebalo radit...ništa...mrtvilo

rj

nesjećam se da sam se nalovio po kiši ...imam jedan ulov 4kg ....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

TopMix

Ne znam da li kisa, sama po sebi, ima nekog uticaja na aktivnost smudja (pre bih rekao da nema), al promene pritiska imaju veze sigurno, kao i oblacno vreme koje utice na smanjenje svetlosti...

maverick

Da sigurno ali nisam nikad sjedio na kisi i pecao....pa gledam kakva su iskustva...da ne odem i samo kuham i peckam na čamcu  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

Nekoliko puta sam pecao po kisi. Jednom bas, bas po pljusku i nista nisam upecao. Od tada sam rekao sebi, nikada vise da kisnem zbog smudja ili soma. Ako je tu, docicu sutra i pecacu. Jer posle onako pokisao kao k...vozis se camacem do marine, posle do kuce. A imam i jakne i kabanice i opet pokisnes. Zravlje na prvom mestu

maverick

Ma imam kabinu, a i bimini je skoro gotov...pa mi ne smeta sjediti dok pada....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

.. :red_indian:  ako ti se ne kuha i ne pecka povedi mene  :stripii: :stripii: :stripii:
.. :baba:

Batica

Prava stvar. Pogotovo zimi. Koliko god bio dobro obucen, uvek stopala malo smrznu. Udjes u kabinicu, ugrejes se, popijes caj. Okrepis 15min i udri.

maverick

Zanemaricu didin post  :stripii: ma zimi vec imam neku ustaljenu rutinu...čjig...kafica...caj....pa nova tura...grijalica grije non stop...s nogama nemam nikakvih problema...ali muce me ovi kisni dani...imam vremena...ustvari dizem stacionarno pecanje ne viši level  :stripii:

Miro

Ok smuđ nece..nekad oće ali kažu som voli kišu...nevrijeme i takve vremenske pojave

tole

Citat: maverick  u Listopad 15, 2014, 21:24:42
Zanemaricu didin post  :stripii: ma zimi vec imam neku ustaljenu rutinu...čjig...kafica...caj....pa nova tura...grijalica grije non stop...s nogama nemam nikakvih problema...ali muce me ovi kisni dani...imam vremena...ustvari dizem stacionarno pecanje ne viši level  :stripii:

stariš...meni danas išlo dobro po kiši, ništa ozbiljno ali veseli

maverick

Starim..to definitvino... :stripii: ali volim čuti ako netko lovi u tim uvjetima  :ok:

tole

dosta često lovim po kiši....i bude i ne bude...ovisi kako kada... :hi:

TopMix

Citat: maverick  u Listopad 15, 2014, 21:17:49
Ma imam kabinu, a i bimini je skoro gotov...pa mi ne smeta sjediti dok pada....
Pazi, to je opasan rezon. Kako godine nadolaze, mogao bi sve vise vremena provoditi u kabini uz sav taj konfor, a manje na pecanju. Za to se dobija prvo  :006:, a onda i  :red-card:... :toothy2:

maverick

A u pravu si...kad odem na vodu sve nesto vise se vozam..grickam..peckam...uzivam u svakom momentu...ne dam bas da me ometaju  :stripii: