Hearty Rise

Autor maverick, Listopad 26, 2014, 07:39:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

dravski pecaros

ovo bi mogao biti bum ako je istina šta pišu a cijena nije ekstremna ...

pogotovo model 2,56 m 17-70 gr 165 grama

https://kapitalac.com/spinn/stapovi/hearty-rise-black-force.html

maverick

Prvotno sam isao pogledati taj blank, jer mi se učinilo da je negdje pisalo da su isti blankovi ali jeftinijia oprema...Utvrdio sam da piše samo da su blankovi iste kvalitete ali blank je u potpunosti drukčiji...Za vise bih ga trebao isprobati na vodi...ali meni nije ni sliačn onom zanderforcu kojeg sam uzeo...Mada kad na onaj dodas popust od deset posto...ne bude na kraju bas tako velika razlika u odnosu na ovaj
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Alen SB

I meni se sviđa godinama! Mjerkam ga več dugo. Imao prilike kupiti i povoljnije prije možda 2 godine, ali tek sada je došao na red. Da je dobar, dobar je!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Alen SB

ivan 84

Citat: Alen SB  u Prosinac 29, 2018, 20:33:51
I meni se sviđa godinama! Mjerkam ga več dugo. Imao prilike kupiti i povoljnije prije možda 2 godine, ali tek sada je došao na red. Da je dobar, dobar je!

Reče duki, to je kinez,to nevalja, hehe :stripii:  :stripii:
I tata bi sine...

domba

...čuo sam i ja da ne valja!  :stripii:

maverick

A jbg...to sad cijeli klub ljubitelja HR  :stripii:

kawasaki

Jel taj model ima Dok ili je to neki novi?  :hi:
Brzi od Bolena.

Sg.Pepper

Toga je imao, Ante vitla druge HR modele
dec d vej aj lajk it....

im84

Kod Predatora je vec III.generacija, Zander je jos u II.generaciji ako me dobro služi pamćenje. Meni se taj Zander brutalno dopao, ostali nista. Bas finjak. Ali imam taj vražje dobar CD i nemam spadanja sa njega, a lijepo kopča ove staklenooke, pa sam skuliran  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

kawasaki

Tog onda dr. Milan jos ima. Ante ima jace motke...
Samo cu konstatirati da niste probali Ags...  :ok:
Brzi od Bolena.

maverick

Mozda sad nakon dosta ozbiljnih ribolova mogu dati neki sud o štapu..Štap jeste odličan ali nije to sad nešto svemoguće...Meni je trenutno jedini koji nosim sa sobom i pokriva mi sve situacije..i jig i vobler...Odlično se ponaša na ribi, osjeti sve promjene koje se dogadjaju pod vodom i doista je lijep štap , mada je to mozda subjektivno. Nije on ni malo novaca...sad ja nisam neki lik koji prati te trendove opreme...pa ni ne znam kako se zovu vodilice koje su gore  :stripii: Ali isto tako realno treba uzeti u obzir da je to trenutno jedini takav stap na nasem podrucju koji se moze kupiti odmah , naravno u toj klasi( ne znam di ima tog sto kawasaki trpa  :stripii:)...Sve ostalo zahtijeva nesto negdje , naruci ..pa cekaj ili putuj...Tako da je i to sigurno pomoglo da se proda i solidan broj komada u zadnje vrijeme ...

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing