Alps štapovi

Autor Retfalački mačak, Prosinac 07, 2012, 18:39:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ESOX

Pretpostavljam da imamo iste cjenike, ima dva izvora, jedan je Beranekov katalog, a drugi Predatorov cjenik, no izmjene i dopune nisu več duže vrijeme rađene, cjene su sa starim PDV-om, no nekon uvoze se neke mjenjaju prema tečaju dolara.
Svejedno hvala na ponudi, a Tebi ako nije problem pošalji što imaš, tko zna, možda nešto i nemam, mada redovito kontaktiram sa Beranekom
S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

river

onda je to to,od prošle godine  u proljeće od Beraneka,zanimale me vodilice pa mi poslao...
:icon_thumright:

Darko

maverick , čekamo slike štapa
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

genjura

taj 2,75 50gramac što kažete najslabiji ,da li se može usporediti sa cd br 15-50gr 2,70

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

ESOX

Citat: genjura  u Siječanj 14, 2013, 21:54:14
taj 2,75 50gramac što kažete najslabiji ,da li se može usporediti sa cd br 15-50gr 2,70
Moraš doći, staviti ga u ruku i probati, drugačija koncepcija blanka, no trenutno ga više nemam u OS, ima u ZG na lageru

maverick

drukcija koncepcija kao sto kaze majstor...ali po meni za iste namjene...odlican stap...ja kad sam ga uzeo u ruku zaljubio se  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ESOX

Izvorno je blank deklariran, kao 40-gramac, no uvoznik (HB), ga nakon testiranja i mnogobrojnih iskustava s terena predstavlja kao 50-gramca, a što je i specifično za Alpsove blankove; imaju jači (veči) konus od CD-a, za nijansu su slabiji u detekciji , a snage i do 20 % iznad deklarirane  :icon_thumright:

Retfalački mačak

Citat: ESOX  u Siječanj 14, 2013, 22:28:06
Izvorno je blank deklariran, kao 40-gramac, no uvoznik (HB), ga nakon testiranja i mnogobrojnih iskustava s terena predstavlja kao 50-gramca, a što je i specifično za Alpsove blankove; imaju jači (veči) konus od CD-a, za nijansu su slabiji u detekciji , a snage i do 20 % iznad deklarirane  :icon_thumright:
Budući da ga imam, potvrđujen ovaj navod i izjavljujem bez stida, da je odličan. U nekim sitacijama i bolji od CD koji je odličan, znam, jer ga također imam.
Stiže mi i jedan ALPS 244 čini mi se 70gr, za teške glave. Imati će više osoba priliku  da ga probaju.

kawasaki

Citat: ESOX  u Siječanj 14, 2013, 22:28:06
usudio bi se reci da je detekcija na visokom nivou a ko ti kaze da je slabija od BR-a kojeg osobno imam taj je previse u njega zaljubljen hehe

a Macak zovi u goste kad dodje stap da ga oprobamo  :thumbsup: :icon_thumleft:  :headbang:
Brzi od Bolena.

genjura

a do koliko gr glave se mogu bacati sa tim alpsom

maverick

sto kaze kawasaki...meni je u rangu taiahe koju bas volim  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Silver.

Narućio sam ga i bez isprobavanja !

Ako sam pogriješio, naći će se u temi "prodajem,kupujem,mjenjam"  :laughing9:

maverick

bice mi super da ti ne odgovara i da bude 30 posto ispod cijene  :icon_biggrin: :icon_biggrin: ali sigurno ce ti se dopasti  :thumbsup: