Alps štapovi

Autor Retfalački mačak, Prosinac 07, 2012, 18:39:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

mislis na 50 gr ili na 70 gr
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ESOX

Citat: Retfalački mačak  u Siječanj 17, 2013, 16:06:03
Citat: genjura  u Siječanj 17, 2013, 15:44:22
koliko je taj sa duplonom  ALPS, 2,75m 50g u europskim jedinicama
Ja ga imam već 2 godine. Osjeti glave od 20 do 80 grama. Ispod i iznad nisam bacao. Ne umaraju ga teže glave. O njemu je teško pričati, treba ga osjetiti. Ja sam više nego zadovoljan. Kupio sam 70 gramca da se upotpuni kolekcija ( 4 kom. ). Mislim da bi o njemu mogao nešto reći i napisati ESOX.

Mačak, mislim da ova iskustva sa terena više govore nego što bih ja mogao o tome pričati, TO TI JE DOKAZ DA OVI BLANKOVI IMAJU I ''SRCE I DUŠU''  :thumbsup:
S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

ESOX

Možda je ovo neobično pitanje; neka se netko javi ako je imao problema ili loše iskustvo sa ALPSOM, naravno ako ima takvih :toothy9:, informacija bi svakako bila korisna, jer i na greškama se uči  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

DarioK

Meni je moj Alps 9 ft, 20-75 gr. za glave ispod 20 grama malo gluh ali od 20 na gore je opaka motka....meni odličan za tešku artiljeriju... :thumbsup:

maverick

A koja ti je gornja granica s kojom si radio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DarioK

probao jednom glave mislim 60 grama i shed 15 cm fino je išlo...teže od tih glava nisam nikad ni imao ( ne volim teške glave ni u kutiji viidjet)

kawasaki

Citat: DarioK  u Siječanj 17, 2013, 20:43:52
Meni je moj Alps 9 ft, 20-75 gr. za glave ispod 20 grama malo gluh ali od 20 na gore je opaka motka....meni odličan za tešku artiljeriju... :thumbsup:

gle deklariran je od 20-75 tako da nije potreban za manje od 20 a  ni za vise od 75  :thumbsup: :headbang:

odlicni stapovi nisam čuo da pucaju za razliku od CD-a  :blob6: :hello2: :thumbsup:
Brzi od Bolena.

maverick

Alps je valjda jedini brand koji bas nema veze s onim deklaracijama koje pisu ...meni je svaki jaci od onog sto pise...barf za onaj nacin ribolova koji ja upraznjavam...zna li netko kako i na koji nacin oni uopce deklariraju tb ...kojim postupkom...

DarioK

i meni se čeni jači nego jesu a kako ih deklariraju ne znam..

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Siječanj 18, 2013, 19:44:37
Alps je valjda jedini brand koji bas nema veze s onim deklaracijama koje pisu ...meni je svaki jaci od onog sto pise...barf za onaj nacin ribolova koji ja upraznjavam...zna li netko kako i na koji nacin oni uopce deklariraju tb ...kojim postupkom...
Daju da ja bacam, ako izdrže onda su dobri sa rezervom min. 50% :laughing4:

genjura

koji model alpsa bi se mogao usporediti sa akcijom i jačinom sa cd-om br 2,70 mt 15-50gr, koliko sam pročita u temi mnogo vas ima oba pa eto pucajte da vidimo  :thumbsup:

genjura

jel možda ovaj SP/9' 30-60gr//2S 40T  2,70 M 20-40 gr 745kn
ili ovaj            SP/9'0/30gr/IM6/2S  2,70 MH 30-50 g 730kn

maverick

Macak ima jednog 50 gr...dosta slican cd-u...po meni nijansu i bolji nego taiaha 50 gr....ali ne znam koja tocna oznaka  :thumbsup:

KvacakZu

Darko

čuo sam da su mačak i silver bili danas na testiranju štapova , čekamo izvještaj :be happy:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.