Alps štapovi

Autor Retfalački mačak, Prosinac 07, 2012, 18:39:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Sva sreća da smo "samo testirali", a ne pecali. Znači, pecanje = 0, a štapovi +5. Bacao sam glave od 20 do 80 grama sa alpsom 240, 20-70 gr. Štap iznenađujuće odlično detektira i crta dno i na plićoj i jako dubokoj vodi, sa slabim i sa jakim protokom. Izmijenjali smo mjesta i mjesta, sa svim mogućim silikoncima. Štap se nije vršno uvijao ni sa teškom glavom i jačim zabačajem, kao ni kod "cupkanja" ni "lerovanja" Odlično je pokazivao i detektirao kotrljanje glava niz vodu. Rezerve snage za jaku kontru ima mođda i previše. Šteta što ne mogu napisati ni "a" kako drila i izvlači ribu. Meni se za teže glave čak više sviđa od "teškog" 50 gramca kojeg je bacao Silver danas prvi puta. Vjerojatno će on više o tome pisati. Ja takv štap imam dvije godine i mogu reći da mi je bolji od Xzoge 100 gr.

maverick

Meni se svidio onako na prvu na suho....tesko da moze i na vodi biti loš  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Upravo bezeciran 2,70 metara 20-70 gramac :icon_thumleft:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

genjura

juzba je posto opasan pao je alps a bogami će i cd  :thumbsup: svaka čast :icon_thumright:

Silver.

Dunav je danas tražio 50 , 60 , 70 , pa i 80 grama teške glave.
  Alps 50 graamac je više nego odlično to odrađivao.  :thumbsup: ...

Zadovoljan kupovinom  :toothy9: što sam tražio to sam i dobio, sada mogu mirno bacati glave od 20 pa do 70 grama :hello2:
  Omjer uloženog dobivenog je više dobiveno !  :be happy:

Silver.

Retfalački mačak

Citat: Juzba  u Siječanj 19, 2013, 20:33:45
Upravo bezeciran 2,70 metara 20-70 gramac :icon_thumleft:
Dobro došao u alpsovce. Imaš jedan od najjačih štapova. Ima ih još puno jačih, ali za naše potrebe nisu. Ja sam držao jedan u ruci sa kojim si možeš mirne duše krčiti put ispred sebe, a da štapu ne bude ništa.

Juzba

Napravljen je kao da se mene pitalo, hvala Mačak :icon_thumright:

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Retfalački mačak

ESOX ima informacija koji su alps štapovi trenutno dostupni. Cijena im ovisi o opremi i željama za ukrašavanje blanka. Opet ESOX može dati odgovore. Znam da će uskoro biti veliki dijapazon u ponudi. Ps. kod nas, za nas, su jeftiniji nego na moru.

Juzba

Stigao alps, odličan štap za teži jig ili soma, još ga treba probati na vodi a to, ko zna kad ću :icon_scratch:

Greys

KvacakZu

mora pasti aldumaš ili puca na ribi :occasion14:

Retfalački mačak

:occasion14: puknuti pod ribom sigurno neće   :thumbsup:

miha

pitanje Alps i šaranski ribolov ima li Alpsovih štapova za šaranski ribolov iskustva hvala pozz