Alps štapovi

Autor Retfalački mačak, Prosinac 07, 2012, 18:39:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Čestitam i veseli me što imamo još jednog alpsovca. Imam takav štap. Jak je i može potopljeni čamac izvući. Osjeti dobro dno i dobro amortizira ribu. Napominjem da je to štap za teže glave. Onda daje sve od sebe. Za lakše glave odlični su, čak puno bolji (u rangu CD-a) lakši štapovi i manje težine bacanja.
Sretno,

Juzba

Mačak, upravo sam ga za takve glave i uzeo, tako da nema dvojbe oko toga da je prejak.
Ezio, komad drške ću pokloniti Kvačku na njegov, onda može biti konkurentan :laughing4:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

ezio

Taman tako pa da od dva dobra napravimo dva odlicna

Retfalački mačak

Danas sam držao u ruci jedan 20 gramac u dužini 2,7 m. Štap još nije završen, ali je oštriji od britve, lagan je, elegantan i ima se osjećaj da je puno jači. Jedva čekam da bude gotov. Za Dravu će biti "alps koji ubija ribe".
Navodno ima i 15 grama izvedbe. To ću provjeriti.

Retfalački mačak

Naručen, za širu probu, za sve zainteresirane 15 gramac.  :icon_salut:

Retfalački mačak

Čujem da je jedan 20 gramac gotov. Pozvan sam da ga vidim. To će se desiti u ponedjeljak. Bilo bi lijepo da ga vlasnik poslika i objevi.  :hello2:

maverick

a ovaj od 15 grama , jeli stigao...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Ne još, ali ću ga požuriti.   :laughing4:

ESOX

Citat: Retfalački mačak  u Ožujak 23, 2013, 21:15:06
Čujem da je jedan 20 gramac gotov. Pozvan sam da ga vidim. To će se desiti u ponedjeljak. Bilo bi lijepo da ga vlasnik poslika i objevi.  :hello2:

Mačak, slike kad budem stigao, nema se vremena, nemoj biti nestrpljiv  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :thumbsup:
S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

Greys

Aaaa to je taj... pa vidio sam ga ja neki dan kod gospodina majstora na uvezivanju, doduše još nije bio cijeli speglan  :icon_thumright:

ESOX

To je taj, no sada je ''speglan'' do kraja i mora odležati 7 - 10 dana (sazrijevanje laka). Do Tada drmanje na ''suho'', navrati ako ti bude usput  :thumbsup:

ESOX

Citat: Retfalački mačak  u Ožujak 23, 2013, 21:15:06

Nisu baš umjetničke fotke, no mislim da se vidi dovoljno :

http://imageshack.us/g/571/p3240414.jpg/

Retfalački mačak

Ako nisu slike umjetničke, po slikama bi se zaključilo da je štap umjetnički. Baš vadi mast. Sutra ću odmah pitati što je sa mojim.  :idea1:

maverick

Od majstora tog kalibra nismo manje ni očekivali  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ESOX

Fala za pohvale. Taj bi mi trebao biti povod da češće idem na vodu, još koji dan treba odležati na suhom, a onda malo na testiranje. Mislim da je u pitanju novi ''Dravski Šokac'', prosto mi žao ribe  :evil1: :toothy9: :evil1: :toothy9:  :thumbsup: