Alps štapovi

Autor Retfalački mačak, Prosinac 07, 2012, 18:39:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

U petak, 19.04.2013. stigao alps 8,6 ; 10-28 gr. Pokazan je na druženju 20.04.2013.  Isproban je samo na suho. Ćeka se sezona. Komentari su bili u stilu iznenađenja, pozitivni.  :icon_thumright:

maverick

A kakvi ce biti kad je stap odlican  :thumbsup: i alps me iznenadjuje, obicno drugi poznati brandovi u pojedinim gramazama podbace...ovaj je u svakoj konstantno dobar  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ESOX

Citat: maverick  u Travanj 21, 2013, 19:25:54
A kakvi ce biti kad je stap odlican  :thumbsup: i alps me iznenadjuje, obicno drugi poznati brandovi u pojedinim gramazama podbace...ovaj je u svakoj konstantno dobar  :thumbsup:

Kad ćeš naletit vidjeti 20 gramca ?
S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Danas proban, ali bez ribe, alps 8,6 ; 10-28 gr.. Postiže dalji i precizniji izbačaj od CD-a 50 i 35 gr. Fino leži u ruci i osjeti sve kontakte. Bacano od 10-22 gr.
Osjeti obje težine. Bacani su i vobleri. Posebna pozitivna priča. Ovo je peti komad i najviše je oduševio.

Jučer je uspoređen  sa Žuletovim 20 gr. , na suho oba. To su posve dva drugačija štapa. Ovaj kraći je nešto tanji i djeluje brže, oštrije. Čim krene sezona, biti će ustupljen nekolicini na probu.   :icon_thumright:

maverick

Malo ti je..ne valja imati neparni broj stapova  :icon_biggrin:

ESOX

Radi promocije Alpsa, i navedeni 20 gramac je na raspolaganju zainteresiranima za probu.

Sve informacije :

031 283 043 
      091 283 0431 
      095 511 5668      :thumbsup:

ESOX

Zaboravih spomenuti da su za probu na raspolaganju još tri Alpsova modela:

8'6'' / 7 - 28 g -trodjelni,
7'0'' / 8 - 15 lb - jednodjelni i
6'6'' / 15 - 20 lb - jednodjelni.  :thumbsup:

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Svibanj 01, 2013, 18:11:04
Malo ti je..ne valja imati neparni broj stapova  :icon_biggrin:
Čini mi se da osjećam neku zloću?    :icon_scratch:

maverick

Moram priznati da ti malo zavidim na toj kolekciji, ali i ja cu tako kad bi brkovi narastu  :thumbsup:

Retfalački mačak

Ti si predviđen da ga probaš.  :icon_thumright:
Što se tiče brkova, ima i tu rješenje. :toothy2:

Retfalački mačak

Budući da ovaj zadnji vrijedi za 2 komada, alps je u vodstvu.  :hello2:

genjura

Citat: ESOX  u Siječanj 14, 2013, 22:28:06
Izvorno je blank deklariran, kao 40-gramac, no uvoznik (HB), ga nakon testiranja i mnogobrojnih iskustava s terena predstavlja kao 50-gramca, a što je i specifično za Alpsove blankove; imaju jači (veči) konus od CD-a, za nijansu su slabiji u detekciji , a snage i do 20 % iznad deklarirane  :icon_thumright:
koja je težina gotovog štapa ,da li neko ima info i koji bi mu bio maksimum  težina glava?
da li se može kupiti blank ovog modela i po kojoj ceni

Greys

Mislim da bi ti baš kolega Esox trebao dati dobar odgovor

Juzba

Negdje si me pitao za težinu mog, al ga nemam na čega izvagati :icon_scratch:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.