Alps štapovi

Autor Retfalački mačak, Prosinac 07, 2012, 18:39:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

preko esoxa , čovek je sve maximalno odradio

munich

hvala moram se onda njemu obratit,jos jednom sa srecom
Pravilo je da nema pravila

Juzba

dogovoriš sve sa esoxom i kad dođeš odemo do njega po gotove štapove :hello2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

genjura

Retfalački mačak

Ako ste zainteresirani, javite i donijeti ću na uvid 5 različitih Alps štapova. Jedan bolji od drugog, a svaki ima svoju namjenu.

Juzba

munich bi slično što sam si i ja složio, neki 30 - gramac za smuđarka i lakše glave, i 75 gramca za teži jig i eventualno soma, za iz čamca, kraći, 2.70 m, predpostavljam klasične vodilice, alps.

ESOX

Dečki, stojim Vam na raspolaganju, otvoren sam za sve dogovore i kombinacije, na Vama je da izrazite Vaše želje, kombinacije i naravno mogučnosti. Kod mene, a i kod Mačka možete pogledati neke složene i neke ''gole '' blankove, jednodjelne, dvodjelne ... :thumbsup:
S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

Juzba

jel ima na lageru 30 i 75 gramaca u 2.70 dužini, ili, kad se mogu nabaviti i složiti, munich stiže za 2-3 tjedna u domaju pa da ih odmah i probamo

ESOX

Stanje na lageru mogu javiti tek sutra, a ako ih ima na lageru, nabavka ide nakon dogovora i uplate. Za ozbiljnu narudžbu i dogovor (precizniji detalji oko komponenti za slaganje, raspored i broj vodilica, želje naručitelja i ostale sitnice) : PP  :icon_salut:

ESOX

Citat: genjura  u Lipanj 18, 2013, 21:22:32
preko esoxa , čovek je sve maximalno odradio

Genjura, zahvaljujem na komplimentima i preporukama   :thumbsup: !

ESOX

Citat: Juzba  u Lipanj 19, 2013, 22:33:09
jel ima na lageru 30 i 75 gramaca u 2.70 dužini, ili, kad se mogu nabaviti i složiti, munich stiže za 2-3 tjedna u domaju pa da ih odmah i probamo

Na lageru nema traženih blankova; za 30-gramca (ili nešto slabije ili malo jače), a za soma preporučeno umjesto 75-gramca;  28-84g / 2,70m

Retfalački mačak

Nije mi poznato, bar do sada, da je Alps štap napravio-složio, bilo tko za nepoznatog kupca.
Ovi štapovi se rade po narudžbi, po maksimalno mogućoj želji kupca.
Zato su tako dobri.  :hello2:

munich

lagano sam poceo odustajat od CTS i okrecem se Alpsu bas iz razloga sto se kod macka moze vidit uzivo sve moguce i od njega i Esoxa najbolje savjete dobit.U Njemackoj mozes nabavit alps opremu ali blankove jako tesko zato i hocu da vidim kod nas. Kad budem dosao doma obavezno se javljam pa se vidimo i dogovorimo,jos jednom hvala svima na savjetima i trudu
Pravilo je da nema pravila

genjura

ja sam išao kod žuleta po moj blank ,i šta god da sam ga pitao žule je imao odgovor na pitanje i to dobar i potkrepljen činjenicama. o blankovima da se ne priča svašta vidio ,svašta probao ali sa onim jednodelnima sam se oduševio :thumbsup:

ESOX

OBAVJEST !
Akcija ALPS na jednom mjestu  :hello2:

Zbog kupovine dole navedenih štapova (crveni), Retfalački Mačak je osvojio nagradne milje , te ih je odlučio odmah iskoristiti dok se vodostaj Drave i Dunava ne stabilizira (odredište trenutno nepoznato). Kako nije mogao povesti dole navedenu ''ergelu'', istu je povjerio mojoj malenkosti da ju mazim, pazim, a ujedno svima Vama koji ste zainteresirani, da prema Vašim mogučnostima i naravno u dogovoru sa mnom i sa Mačkom dođete vidjeti i eventualno isprobati ako Vas što zanima.

1. ALPS 2.7 / 50 gr 
2. ALPS 2,75 / 50 gr
3. ALPS 8'6"/ 7-28 gr-trodjelni.
4. ALPS 25-75  2.44
5. ALPS 8'6'' (dvodjelni) ; 10-28 gr.
  +

ALPS  8'6'' / 7 - 28 g -trodjelni (kao Mačkov, ali drugačiji koncept slaganja)
ALPS  7'0'' / 8 - 15 lb - jednodjelni,
ALPS  6'6'' / 15 - 20 lb - jednodjelni i
ALPS  9'0'' / 20 - 30gr  - dvodjelni.

Mačak, hvala na ukazanom povjerenju  :icon_salut: