Alps štapovi

Autor Retfalački mačak, Prosinac 07, 2012, 18:39:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ESOX

Blankovi su oko 570 kn,  IM6 konstruirani za jerk
S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

rj

jel to toraj ili polu toraj  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Uozbilji se kume...sta ce ti takav stap.....super je jedino za transport...ja sam morao kupiti kombi zbog jednog takvog  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

ti si još mlad ...mući i ući kad završim projekat ima da si nokte pogrizeš .. :walk:

ESOX

Tema je zbog opsežnijih informacija nastavljena telefonski, tako da se ispričavam svima koji misle da su ostali uskračeni za informacije o Alpsovim blankovima namjenjenim za jerk, odnosno na upit RJ-a o prenamjena blanka za jigg.
Za sve opširnije detalje o Alpsu općenito, upiti na:
    031 283 043
    091 283 0431
    095 511 5668,   hvala na razumjevanju  :thumbsup:.
S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

Retfalački mačak

Alps štapovi, jači modeli idu ponovno na Dunav. Do sada su ponosno išla dva slabija modela 28gr i 50gr (malo su bezrazložno bili zapostavljeni) .  Sada nastupa kao prva borbena perjanica 25-75gr. sa većim vodilicama. Jači 50gr mu je prva pratnja.  :takoje:

Greys

Jel to ovo posljednje somče od 8.5kg rezultat promjene?

Retfalački mačak

Daiwa tournament 3dx 60gr i Daiwa Certate 3000 ga nisu ni osjetile. Jadnik nije ima šanse. Idem na mjesta gdje trebaju teže glave, pa se mijenja prva postava.

trimrtvaca

imam 4 alpsa koja mi je napravio H.B. 1.Alps 2.95m 20-90g.crveni za soma jak to bola a osjetljiv 2.Alps 2.40m 8-35g. crveni za štuku as njime bacam sve od voblera do spinnerbaita s.g.32g. 3.Alps  crni mat koji je deklariran 8-16lb debljina strune 3m.kojeg sam kupio samo za voblere ali bacam sa njime bez ikakvog problema kastmaster od 35g.to je jedan od jabržih i najlakšijih štapova na svijetu sa njime vadim bolene 5-6kg. iz najače struje ko od šale a lani su došla i dva soma od 15i19kg koja su isto izvučena bez puno panike sa jedne obale preko matice na drugu obalu 4 Alps 2m jerk štap jednodjelni to je to. Alps je zakon to su štapovi u koje može čovjek imati povjerenje da neče zakazati
l.p.

Retfalački mačak

Čestitam. Ovaj prvi je interesantan. Koliko je težak? Imam 5 komada, ali tako jakog za soma ne.

trimrtvaca

e sad koliko je bio tezak tocno se nesjecam a sad koliko je tezak morao bih ga vagati zbog toga jer mi je Beranek stavljao utege u njega zbog balansa

rj

Citat: Lomnica_city  u Prosinac 07, 2012, 21:38:09
Za brzinu mi nije problem da poverujem, sa ovolikim i trostopalnim vodjicama takoreci nije ni cudo sto nije sampion brzine, ali bar duplo jace znaci da moze da vodi 100gr glavu + silikonac??? Sad se vec zajebavas... Ili je neko od uvoznika izbrisao 1 ispred 50gr pa sad dovedose coveka u zabludu, ni CD 50gr 9ft ne moze da baca i vodi preko 40gr a najjaci je 50gr za koji znam!!

kec ...1...sidaun ...sad sam tek vidio post

Lomnica_city

Malo sutra, ja kad sam to napisao imao sam na umu terene na kojima pecam, duboka jezera sa dubinama do 30m i Dunav sa prosecnom dubinom 12-14m, ako ce da ima snage da probije iole ozbiljnijeg smudja na dvocifrenoj dubini sa osrednjim silikoncem, glava ne treba biti teza od 40gr...
Izuzetak je minnow head koja ja jako izduzena i fino spljostena bocno, i lako ide kroz vodu te je i otpor znatno manji pri kontri i odizanju, isto vazi i za fish head posto je kao sablja gledano odozgo/odozdo...

trimrtvaca

pozdrav društvo ima netko da je možda probao ALPS TAIMEN

rj

Citat: Lomnica_city  u Siječanj 28, 2014, 22:33:30
Malo sutra, ja kad sam to napisao imao sam na umu terene na kojima pecam, duboka jezera sa dubinama do 30m i Dunav sa prosecnom dubinom 12-14m, ako ce da ima snage da probije iole ozbiljnijeg smudja na dvocifrenoj dubini sa osrednjim silikoncem, glava ne treba biti teza od 40gr...
Izuzetak je minnow head koja ja jako izduzena i fino spljostena bocno, i lako ide kroz vodu te je i otpor znatno manji pri kontri i odizanju, isto vazi i za fish head posto je kao sablja gledano odozgo/odozdo...

70 gr glava + shed dubina cc12 m izbačaj 50-60 m protok solidan  kačenje bez problema ...tako da nerazumijem tvoju granicu od 40 gr ...  :icon_scratch: