1000( TISUČU) SMUÐEVA

Autor maverick, Studeni 24, 2014, 22:45:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

vedro

Citat: ibro dirka  u Veljača 11, 2015, 16:30:22
Znam jednog čovjeka koji je mlatio po 90 komada na dan...često ga sretnem na 8. km uvijek je voljan pomoći i dati koji savjet...
Bio prisutan kad su hvatali vece kolicine i to samo mali do 0.500-1kg i sve nosili.

vedro

Nisam bio  dugo na 8 km skoro 3g. Jel se hvatalo prosle godine sta? Jel zna mozda netko?

jacobsfeld

Citat: vedro  u Veljača 11, 2015, 10:35:12
Citat: jacobsfeld  u Veljača 11, 2015, 00:25:31
rekord mi je 12kom u jednom danu,tj od 17-21h najmanji 2,5kg najveci 12kg.svi pusteni.
Ovo je vec tesko za povjerovati. Svaka cast :hi:

da sam ih toliko ulovio ili da sam ih pustio  :stripii: u zivotu sam odnio 3smukija doma,jednog radi zlatne udice a dva jer su bili specificni,jedan po glavi a drugi po tijelu i oba su na zidu  :thumbsup:

vedro

ibro dirka

Citat: vedro  u Veljača 11, 2015, 17:50:03
Citat: ibro dirka  u Veljača 11, 2015, 16:30:22
Znam jednog čovjeka koji je mlatio po 90 komada na dan...često ga sretnem na 8. km uvijek je voljan pomoći i dati koji savjet...
Bio prisutan kad su hvatali vece kolicine i to samo mali do 0.500-1kg i sve nosili.

ovaj nije baš hvatao male...

Citat: vedro  u Veljača 11, 2015, 17:53:12
Nisam bio  dugo na 8 km skoro 3g. Jel se hvatalo prosle godine sta? Jel zna mozda netko?

Stari moj dobio jednog od 5 kila i par manjih tokom 10, 11 mjeseca koliko je išao, ja sam išao 2 ili 3 puta i dobio jednog ispod mjere.

Slaven

Išo danas u mađu i iza Belog Manastira 1000 jelena mi pretrčalo preko ceste :stripii: ako ima koji lovac među nama njemu će bit gušt to čut ko i nama za 1000 smuđeva :takoje:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Slaven

Malo su mutne slike al hebiga nisam stigo sve i brojat i slikat, strašan doživljaj, nikad nisam tako šta vidio

twister011

:eek: Svaka cast za dozivljaj, a i za zasluzno domacinstvo  :clap2:
Mora da je bilo tesko ostati budan posle tolikog brojanja :sha: Ja posle 15-16 ovce zaspim :laughing5:

raso

Milija, zašto ja uvjek brojim janjce, nikad ovce. :stripii: :stripii:

vedro

Svaka cast!!!  Sretan sam sto se jos moze vidjeti ovako sta u Hrvatskoj.
Nazalost sad kad neki sa foruma vide ovako krdo ode veceras bar 20 dole :uf:

Mornar Popaj

Koji su to neki sa foruma, treba mi malo za čobanac, ide 1. maj  :hi:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

dus

:toothy9: od tisuću jelena slaven nakraju pojeo burek sa sirom!   :toothy9:  :stripii:

twister011