M A V E R I C K

Autor maverick, Studeni 27, 2014, 15:44:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ps

Samo Vi hebavajte  :red_indian: pa će te užicati guma  :thefinger: za razliku od nas što ga branimo  :stripii:

šajzika

Dada :stripii:
Na ovom ljubicanstvenom mi se svidjaju crvene gliter tockice.

Jel boja gotova ili ti sam imas neke osnovne pa mixas ?
Audentes fortuna iuvat

mossi

Dobio par komada na probu i testiranje, na prvi pogled gume su jako lepo uradjene.
Dekori su pravi, lovni. Testiranje je trebalo pasti danas, ali je pomereno za sutra.

Izveštaj po upisu.  :icon_salut:

Hvala Maverick!  :hi: :occasion14:

maverick

S dekorima experimentiram...sam mijesam ...sklapam...isprobavam...pa nosim na vodu da vidim love li sta...oduvijek sam zelio imati neke cudne boje na koje bi probao loviti...sad mi se ukazala prilika...pa se igram  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hunter

obavezno probaj sa crnim stomakom i bjelim ledjima!ako budes pravio sebi napravi i meni odma par kom.neprejebiva boja za suncane zimske dane!samo tesko il nikako nabavljiva ili je tesko ofarbat gumilezunga markerom,a da se crna ne razlije po cjelom shedu!

rj

izlit ču ti sutra par komada u tom čudnom dekoru ...kumu je nezgodno dvobojne ljevat
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Kalup za dvobojne je izliven....malo ce trebati da se osuši i na finu obradu  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Bas me sad zanimaju kombinacije.
Ljubicasti s rozim cvjeticima za sve koji vole hello kitty :stripii:
Audentes fortuna iuvat

TonyC

Šajzika puca na jedan ovakav set !

:stripii: :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Hunter

Citat: rj  u Prosinac 10, 2014, 20:45:22
izlit ču ti sutra par komada u tom čudnom dekoru ...kumu je nezgodno dvobojne ljevat

to nije uobicajna boja al je ubijala bass-a u dubokoj vodi.kad lezi na dnou,vidi crn stomak naspram svjetlog neba prema gore...ako je na pol vode i gleda u gumu koja tone vidi bjela ledja naspram crnog dna.
probano i na smudju.gume dobio od pajde iz merike al sam imo samo par komada koji su brzo postali sastavni dio panjeva.

rj

mekanu varijantu 10 cm ti izlijem većeras
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

umpahpah

jel su kod tebe sve mekane varijante ili????  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

mossi

Pesak kraj spruda, dva udarca, i treća sreća.
Drago mi je da sam upisao varalicu na prvom pecanju!
Taman sam pomislio smuki kad on skrenu u lijevo.. Nije smuki .. ha ha ha

Ispis i kući.

P.S. Doturićeš mi još tih plavaca srednjih!  :notworthy: :icon_thumright:

P.P.S. Riba je puštena živa i zdrava!  :bye:

maverick

Cijeli dan se igram s repićem na devetki...rad fin ali može još bolje...prvo radio odljevak repa u auto kitu...pa ga obradio na željeni oblik...pa onda mi on poslužio da ošalujem kalup i prazninu popunim kitom za aluminij....moglo je i prije ali me hebe da sve ispadne simetrično i glatko da gotova guma izađe jednako glatka na svim dijelovima