KUĆNI LJUBIMAC

Autor mushoki, Prosinac 10, 2012, 11:38:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Par rutlova kako ih mi zovemo, ili ti pastata, kucina, ubaciš u akvariji, dokazano žive jako dugo i ludilo što znaju sve naučiti.
Smukiji hm bojim se da ne bi preživili, možda se varam

raso

Rutl i pastat nisu ista riba :sha:

maverick

Živi smuđ bez problema u akvariju...samo nekako poskupi ti malo veci akvariji
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

Pa napravi si sam akvarij...mogu ti ja pitat za savjet čovjeka kojemu je akvarij pregradni zid u kući, nevjerujrm da ga je kupio

maverick

Imam i tu opciju, mada ona sva oprema koja je u pratnji je relativno skupa...budem nesto smislio do ljeta , ali bas sam oduvijek zelio imati par smudjeva u dnevnoj sobi ...malo malo da virnem sta rade  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

Ja sam ti sve ribe imao u akvariju,malom akvariju male ribe koje sam ulovio,ljepo je gledat kao se hrani recimo smuđiću pošto te on zanima baciš malog plaviša pa onda gledaš...dok mi se obaj mali kucin necnam ja kak vi to zovete jeo smoki ko lud dok se nije ugušio u njemu

rsimon4

Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

Soki

Vjerni  pratitelj  i  čuvar  na  šaranskim  kampanjama, a  također  i  veliko  finjilo  i  zlopamtilo  kad  vidi  da  se  pribor  stavio u  auto  a  un  ostao  doma  jer  mu nemožeš   objasniti da  se  ide  na  takmičenje  i da  tu  ne  može  ići

a ti gazda  se  lijepo  snađi  gdje  ćeš  spavati, ja  sam  se  snašao, zašto si me  zavezao pa  ne  mogu  ganjati  zećeve  koji  su  pod  okriljem  mraka  izašli  van
Još je  bio  mlad  i  na  nepoznatom  terenu  pa   po  noći sam  ga  morao  vezati  sigurnosti  radi  da  ne  odluta    dok  spavam

Bolje loš ribolov, nego  dobar  seks !!!

mossi

Soki

Ma  to ti je  kino  od  pesa, inaće   izrastao  je  u  prekrasnoga  psa, a  razmaženo  do  bola. Danas  me  cijeli dan  nije  bilo  bio  sam  na  špinanju, evo  ga  neće  me  pogledat  jer  je   morao  ostat  doma
Bolje loš ribolov, nego  dobar  seks !!!

mossi

Tako je i moj pokojni Badi, kad se spremam, a njega ne vodim, samo ode u drugu sobu bez pozdrava!  :tongue3: :ok: :rofl2:

kawasaki

Brzi od Bolena.

davor99

Floki na putu u ribolov pazi da gazda vozi po propisu
Vodite ljubav, a ne psa

maverick