KUĆNI LJUBIMAC

Autor mushoki, Prosinac 10, 2012, 11:38:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Dugo godina sam imao poveću uzgajivačnicu, sam sam bio sve...od onog koji čisti i hrani do veterinara, od cijepljenja do carskog reza sam radio sam. No u jednom momentu valjda se čovjek zasiti toga...i sad ima jednog psa, jednu mačku, jednog papagaja... :stripii: ne smijem vise ni da nabrajam..... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Citat: ossa  u Prosinac 24, 2016, 10:10:55
Istina je to sto si napisao jedino pas kada se razboli mora kod veterina,i svaki put 50€  a papagaj kad rikne uzmem drugog za 10€ i peglaj. Mučno mi je da se vežem za ljubimca. Jednom sam imao psa i vise ne ! Jako tesko sam doživeo razlaz.

TeTeyac

Imati psa ili bilo koju životinjicu košta, a koliko se vežeš to ni ne znaš dok se ne desi najgore.
Mi smo pre dve godine izgubili Badija, tako što su komšije na vikendici bahato trovale miševe otrovom za pacove,
po travi i rupama od miševa, a sve bez ograde. Te godine je nekoliko pasa izginulo od "gradskih zaljubljenika u prirodu".  :pirate:

Trauma koja nastane nakon odlaska je baš strašna i bilo je al baš teško nekoliko meseci, a ni dan danas mi nije svejedno kad pričam o tome.

Da danas nije Badnji dan okačio bih fotku Badija u momentu uginuća. (krvarenje i lokva krvi)  :BangHead:
O odnosima sa komšilukom .. bolje da ne pričam ..  :violent1:

rsimon4

Citat: maverick  u Prosinac 24, 2016, 10:26:02
Dugo godina sam imao poveću uzgajivačnicu, sam sam bio sve...od onog koji čisti i hrani do veterinara, od cijepljenja do carskog reza sam radio sam. No u jednom momentu valjda se čovjek zasiti toga...i sad ima jednog psa, jednu mačku, jednog papagaja... :stripii: ne smijem vise ni da nabrajam..... :stripii:

I ja tako samo po 20 komada!
E da i jos se nisam zasitio!
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

maverick

A u jednom momentu život ode u drugom smjeru, posao..obitelj...i jednostavno dodsjes u moment kad se psima ne mozes posvetiti dovoljno...Boksovi su danas prazni a skoro pa svakodnevno bar jednom dobijem ideju da kupim nesto i stavim unutra...no kao strastveni pecaros...nemam vremena...pored posla i obitelji...ali uskoro se nadam da ce uci i neki par kerova u dvorište...onako za dušu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rsimon4

Citat: maverick  u Prosinac 24, 2016, 13:56:17
A u jednom momentu život ode u drugom smjeru, posao..obitelj...i jednostavno dodsjes u moment kad se psima ne mozes posvetiti dovoljno...Boksovi su danas prazni a skoro pa svakodnevno bar jednom dobijem ideju da kupim nesto i stavim unutra...no kao strastveni pecaros...nemam vremena...pored posla i obitelji...ali uskoro se nadam da ce uci i neki par kerova u dvorište...onako za dušu

:ok: :ok:

NORIS vom Grunteblick

rsimon4

Za Mossi-ja, moj bichon-
Multy V1, Vice EW

NORIS vom Grunteblick

mossi

rsimon4

NORIS vom Grunteblick

majstor

Prekrasni su, bijeli je kao pjenica.  :ok:  :eek: Znam o čemu Mossi govori jer mi je prošlo ljeto ugimuo čau čau. Dugogodišnji kućni ljubimac. Što od starosti, što od visoke ljetne temperature. Bili smo ga šišali i to platili ko dragi kamen, ali uzalud. Sreća u nesreći je da je uginuo na dan kad smo krstili unuka pa je bilo malo manje plača. Ostala nam ženka koja se sada druži sa macom koju je prije ganjala, a koja nam se doselila u dvorište. :sha: ;D

Darko

evo mog novog ljubimca

hvala kolegi rsimonu na susretljivosti i pomoći , inače je pas iz njegovog uzgoja i star je 5 mj.  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

rsimon4

Citat: Darko  u Veljača 26, 2017, 11:37:26
evo mog novog ljubimca

hvala kolegi rsimonu na susretljivosti i pomoći , inače je pas iz njegovog uzgoja i star je 5 mj.  :hi:
Otac. Jedan od najboljih u Europi!!

NORIS vom Grunteblick

Tićo

ljuska

evo je deseta godina živa i zdrava davno sam stavio neku sliku, a ova je od danas, za gablec rogač

mossi

:ok:

Veverica .. jedna od najlepših životinja što postoje, prelepa u svakom pogledu, a oči pogotovo!

nekinho

Prekrasna... :icon_thumright:
Kad sam citao Mossia ja na prvu pročitao vjerenica.  :stripii: