Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Nezvanični sajam ribolovaca, bolje reći okupljanje, organizira se 03.03.2013.godine u Apatinu. Tu će biti moguća kupovina razne opreme.

Kugla

Pretpostavljam Mačak da i ekipa sa našeg područja ide, ili griješim?

Retfalački mačak

Kugla

Od koliko sati počinje taj skup u Apatinu, možda se provozamo malo do tamo.

Retfalački mačak

Detalje još nismo dogovarali. Za tebe će se naći mjesto u autu.

mossi

Pošto je taj skup počeo kao mossijev papras u organizaciji www.varalicar.com, (5 godina)
ove godine ima mala izmena, NEMA limita po pitanju gostiju i NEMA kotizacije po pitanju hrane.

Pravilo je sledeće:

1. Oni koji dolaze obezbedjuju hranu za sebe
2. Konzumacija alkohola ISPRED kafane, može da bude mešovita (iz lokala, a i lične rezerve)
    PIĆE SE NE UNOSI U KAFANU! Tamo je piće gazdino!
3. Gazda za uzvrat obezbedjuje lokal i pribor za jelo.

Ja sam na poslednjem druženju pozvao Mačka i njih 2-3 da budu moji lični gosti tako da oni koji dodju
sa njim u onom njegovom čudu od auta, imaju fish paprikaš u mojoj režiji.

Drugim rečima za sve ostale važi pravilnik tačka br 1.  :icon_thumleft:

Na druženju osim dobrog raspoloženja, dobrih ljudi, biće od prežderavanja do teturanja!  :walk:
Biće velika količina polovnog i novog pribora!

Ko god želi da se druži - DOBRO DOŠLI u Apatin - kafana BUCOV na samoj obali Dunava! 03.03. 2013. od 10h pa do fajronta!

:wav: :occasion14: :occasion14: :occasion14:

Kugla

Neču ništa obečati, nadam se da bi mogao ići, sad sam u zbrci sa otkazom i tim stvarima pa ako se odlučim uglavnom na vrijeme javim, i hvala Mačak na ponudi za mjesto u autu.  :occasion14:

kockar

Mossi na dobrom si putu da postanes prvi privatni gazda sajma u Srbiji.  :icon_rr:
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

mossi

Onda mi ne preostaje ništa drugo neko da počnem neku halu da gradim!
Industrijska zona Apatin !?  :icon_biggrin: :icon_scratch:

:toothy2:

Juzba

Pa šta čekaš, ideja je dobra, pogotovo to sa preprodajom pribora :icon_thumleft:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

mossi

Ma kakavi sajmovi.. ovo je moja oproštajna organizacija, od sada dolazim samo da klopam i pijem!

:occasion14: :wav:

P.S. Ako me pozovu, naravno!  :icon_biggrin:  :icon_geek:

Greys

Vjerujem da se vidimo  :icon_thumright:

Greys

I dakle, tko sve ide?  :icon_biggrin:
Ja i kolega Miha, vjerujemo da dolazimo

Ervin

Pijuckam kafu i čekam da me Joja pokupi, ekipa iz Subotice uskoro kreće ka Apatinu! :blob7:

Kugla

Svratiti će mo i mi malo bar na kratko jer poklopilo se sve sa jednim rođendanom pa na kratko ipak dođemo.  :occasion14: