Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Krećem sa društvom u Apatin. Dala žena lovuuuuu.

Retfalački mačak

Na sajmu u Osijeku, krasne snaše  :icon_flower: sa kolačima, za prste lizati  :toothy10:, pa opet... :alas:

Greys

Hahaha, ma naravno, nisam ni mislio da idemo nešto drugo pogledat  :icon_biggrin:

Retfalački mačak

Vidio sam u prolazu, da ima i soka od bazge.  :toothy10:

Kugla

R-T ovo izgleda jako dobro, samo nikad viška novca da se ode malo, bemti

miha

HALO! organizatori SALORIJA ili kako se več zove .kad čete imati ovakav sajam nije sve u kotličima i fišu papriku ste več izreklamirali sad bi mogli nešto drugo

Kugla

Bravo Miha, al njima samo važno da ljudi dođu plate štandove i drugo ništa ih ne zanima, a iskreno tamo je par starih gospođa koje ni neznaju što je ribolov pa kako da osmisle nešto vrijedno.

Darko

direktor sajma je i sam ribolovac , da o njemu ovisi bilo bi puno više vezano za nautiku i ribolov , samo teško prodaju i to malo štandova što imaju
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

dravski pecaros

mene osobno smeta sajam a cjene iste ili cak i vece neg u trgovinama...

Greys

Problem je upravo to što 1m kvadratni, bubam sad, dođe 150-200kn, ako želite imat lijep prostor, to vas nemože izać manje od koju tisuću kuna za 2-3 dana, i nevidi se računica, vrlo jednostavno, zato su i cijene '' SAJAMSKE  :icon_biggrin: ''

TonyC

Ima nas dosta privatnih poduzetnika na forumu !
Pa da podjelim sa ostalima malu tajnu sajmova . Koja glasi sljedeče !
Svatko ko je član gospodarske komore , a to moramo biti svi po zakonu , i moramo plačati godišnju članarinu ima pravo sljedeče !
2 puta godišnje besplatno sufinanciranje izlaganja na sajmovima .
Naravno riječ je o sajamskom prostoru .
Naprimjer , treba vam 20 m2 na sajmu , pošaljete zamolbu za sufinaciranje HGK i oni razmotre vaš slučaj i očituju se o pomoči . Najčešće je to 10 m2  .
A čuj i to nekome puno znači !

Tako da se i ti troškovi daju smajiti , eto nadam se da sam nekome pomogao !  :icon_thumright:

Darko

to je dobro znati  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Firma u kojoj sam radio 10 god. je izlagala na raznim sajmovima, između ostalog i na Osiječkom, vjerujte ako će te posložiti sve kako treba nema računice, a što se tiće Direktora iskreno neznam tko je sad na toj funkciji ali sadržaj samog sajma je upakiran već godinama isto što ljude ne privlači na sajam, treba mjenjati sve na sajmu, organizirati to malo drugačije, kako bi se ljudi privukli kako izlagači tako i posjetioci. Salori obiđem za 15 min i sve poznato, a cijene veće nego u prodavaonicama, sve je to naopako.

Retfalački mačak

12-14. 04... U Osijeku. Mogli bi to iskoristiti za kavice,  :hello2: pa makar i kod  "prehlađene konobarice" (  kod one nabildane po prsima )   :toothy10:  :toothy9:

Kugla

Citat: Retfalački mačak  u Ožujak 24, 2013, 10:48:58
12-14. 04... U Osijeku. Mogli bi to iskoristiti za kavice,  :hello2: pa makar i kod  "prehlađene konobarice" (  kod one nabildane po prsima )   :toothy10:  :toothy9:
prijedlog prihvačen! :occasion14: