Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dr.Motte

Isplati li se onda dolaziti iz Vinkovaca ako kažete da nije nekakav sajam?

Kugla

Prijatelju iskreno ako ti je ciljano sajam i to ribolovna oprema onda ne jer ima jedan štand sa ribolovnim priborom i to Bayron, ništa posebno, dva štanda sa odjećom više za lovce iako ima i za ribolovce, nešto ugostiteljske ponude i to je u biti to. Ima jedan paviljon onih tradicionalnih obrta i OPG-a sa kulenom sirom i tim stvarima, pa sad ti procjeni sam.

Dr.Motte

Ok, hvala na informacijama, onda vjerojatno necu dolaziti.

vedro

Citat: Jožef1  u Travanj 13, 2013, 19:07:02
Citat: Greys  u Travanj 13, 2013, 18:59:50
I preparirani tostolobik od 45kg, te som glava, od 83kg

???-nešto sam vidio  :icon_scratch: kako je tehnika prepariranja uznapredovala, svašta je moguće samo za tu kilažu mala glava  :icon_scratch:
jozef potpuno si u pravu. I meni su glave bile premale kod smudjeva. :dontknow:

TonyC

Heheheh to je zato što ih izlažu več po neznam koji put , pa su malo kalirale ! ! ! :icon_biggrin:

maverick

tobika nije vidio ni 30 kg a ne 40...som je tocan s kilazom jer je uhvacen tu kod mene i cijelo selo ga je vagalo ..a smudj...nemam komentara ..17 kila nema s onom fosnom na koju je zavrnut
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Jedino za šta vrijedi posjetiti sajam je šaran na rašljama!! ;D

Jožef1

na rašljama su lijepo izgledali, jesi li kušao? Koliko sam primjetio, pekli su se pored žara (tako i treba)  :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Mudri

Jedino što je vrijedilo viditi na sajmu je Žika i oni njegovi prekrasni noževi,ko nema dobar nož a nije si kupio jedan sigurno je pogriješio,mrak mrakova,Žile je stvarno velemajstor,samo da ih nemam malo previše sigurno bi još jedan uzeo

maverick

A di si vidio te nozeve
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

jedan mi se nož svidio ali 400kn- mrak  :thumbsup: kada se ide prema štandu Byron u hodniku sa desne strane.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Greys

Krasni noževi, i ja sam ih pogledao  :love7:

Retfalački mačak

Citat: Jožef1  u Travanj 14, 2013, 07:03:46
na rašljama su lijepo izgledali, jesi li kušao? Koliko sam primjetio, pekli su se pored žara (tako i treba)  :thumbsup:
Istina, ali samo lijepo izgleda. Od ostalog:
Koža gumena, a ne reš.
Meso suho, a ne sočno.
Znači, duuuuggooooo stoji pored vatre za nepoznatog kupca. Cijena i kom je 90,00 kuna??????  Ja kupio i požalio (radi kvalitete).
Dobar je jedino bio osječki radler, tamni i konobarica koja ga je posluživala. Tri sam dana išao na radler.

Greys

Hahahah, Mačak  :icon_king:
A istina, toliko je dobar taj ''crni'' da vrijedi ići 3 dana  :icon_biggrin:

mlb

Onda dobro što se nisam stigao upustiti u rašljanere!! Izgleda da su ih onda poslagali samo radi reklame pa se jadni presušili čekajući kraj vatre :dontknow: