Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

svakako cemo se susreti na sajmu...a sto se tice koncepcije sajma...nema smisla  komentirati...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Još svi u istim majicama, i nekim transparentom i najavom za naš sajam na ušču ! :occasion14:

Retfalački mačak

I trnsparentima problema bezbroj dozvola, problema kopačkog rita, ribara-ribokradica i ..... :idea1:

Kugla

Citat: Retfalački mačak  u Ožujak 24, 2013, 11:53:36
I trnsparentima problema bezbroj dozvola, problema kopačkog rita, ribara-ribokradica i ..... :idea1:
Tako je slažem se sjednemo uz kavicu i sl. stvari oko nas svi transparenti mirni prosvjed.Privući će mo pozornost medija bez brige.

Greys

Ako nas se skupi, budemo u majicama, prepoznat će nas i pitat o čemu se radi, siguran sam

dravski pecaros

ja sam za...i prvi sam tu ideju prosvjeda na sajmu predlozio... :icon_thumright:

maverick

Ajd da vam nesto objasnim...odem tamo , popijem sokic, pojedem onaj ruzni fish ali uzivam u tome  :toothy12: nemojte da mi remetite rutinu  :toothy12: usput tu budu Darko, Tonyc...retfala i tako...znaci ako imate plan za neke nerede, molio bih nakon toga  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Gledat ćemo da dođemo, a gdje je u svemu tome nabildana konobarica :toothy2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Prvo na sajmu malo gledas one mrsave hostese..a kasnije odes na domace slavonsko..onako kako treba  :toothy12:

Juzba

Znači prvo čvarci pa krvavica :toothy12: :toothy12:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

dravski pecaros

boze sacuvaj da ja nerede pravim..a i nema vise rekvizita sve potroseno u petak... :icon_thumright:

Kugla

Nema nikakvih nereda, mi smo civilizirani i nema nereda. Kad sam rekao koji transparent mislio sam na sve ove probleme o kojima tu pišemo, kako kaže susjed sjednem jedem i pijem, a natpis sa problemima koji nas tište u ribolovu i oko njega može mirno stojati pored, a novinari će to rado poslikati, objaviti, i to je to što svi spominjete da treba napraviti, eto prilike, neredi i bilo kakvo nedolično ponašanje ne dolazi u obzir jer na taj način ništa se ne riješava samo stvarate još više problema kako sebi tako i drugima, i riješavanje problema tad propada.

gegs

Kako ste zamislili te transparente, onako na letvicama, kao sindikalisti sto furaju?
I koje parole bi mogle na transparente? Nesto sa rimom bi dodatno privuklo pozornost!!!!!!

miha

RUŠI VLADU . DOLJE SINDIKAT .ŽIVIO RAD .TVORNICE RADNICIMA u hebote zajebo sam forum :hello2:

miha

malo se šalim a očete obavjestiti nekog policiju zajednicu ribolovaca ili samo onako juriš drugovi pa šta bude