Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

BokiOS

Nisam ni ja nes zadovoljan ove godine ali valjda ce biti bolje,od pribora sam  Byronov kutak.

Kugla

Eto kako smo svjedoci da je sajam po izlagačima bio čisti promašaj, još jedan više od razloga da sprovdemo u djelo onaj prijedlog da svremena na vrijeme uz okupljanje organiziramo po sistemu Mossia i ekipe, naš interni sajam, koji naravno može biti i nešto više, Mačak je predložio jednu lijepu lokaciju na samoj Dravi pa polako do zime ima još puno nadam se lijepih mjeseci pa možemo nešto organizirati.

maverick

Pa da svatko donese pola stapa bilo bi vise pribora nego na sajmu  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Za dio ekipe, ja vec moram ponijet glavinjare  :icon_biggrin:

Kugla

Greys pa kako nas nisi vidio bilo nas 10-tak ajd razumijem neki su sitni pa ih nisi primjetio al kako mene da ne uočiš  :be happy:

Greys

Jbt ja i Miha sjedili odma kod ulaza u onom motoristickom kafiću, meni se učinilo da sam te vidio, ali da vas je bilo 10, ma deeeeee  :icon_scratch:
Samo smo naišli na Bokija

maverick

aaaaaaaaaaa umrijecu...bilo 4 stola i niste se vidili  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Evo Jožef sa suprugom, Dus sa obitelji, Dravski sa djevojkom, Tomasi, Jura, Retfalački Mačak, River carp, i ja eto 8 pitaj ljude pa ćeš vidjeti

Kugla

Sausjed kako je janko prošao to ti meni reci

maverick

Jos nije prosao...ocekujem ga tek jutrom van  :toothy12: u zeludcu miruje  :thumbsup:

Kugla

A je si  :alas:, čim miruje ok je

Jožef1

To je jedino što je vrijedno hvale sa sajma!!!
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Greys

I preparirani tostolobik od 45kg, te som glava, od 83kg

Jožef1

Citat: Greys  u Travanj 13, 2013, 18:59:50
I preparirani tostolobik od 45kg, te som glava, od 83kg

???-nešto sam vidio  :icon_scratch: kako je tehnika prepariranja uznapredovala, svašta je moguće samo za tu kilažu mala glava  :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dravski pecaros

na sajmu jedino vrijedno spomena ekipa i preparirane zivotinje...