Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ljuska

vratio se sa sajma žali bože nijedan štand sa ribolovnom opremom  ne da nema opreme i čamaca nego nema ni hostesa jadno do bola :uf:

Rap

Nije ribolovni sajam  :icon_biggrin:

ljuska

nije to više ništa

Luckycarp

Ima li danas ikoga na sajmu?
Pronašao sam 20 kn pa bi počastio kavom ;)
Get allways a Lucky-carp

maverick

Darko i Greys su na sajmu danas
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Luckycarp

Hvala na odgovoru, nadam se da ce pogledati forum pa mi se jave
Get allways a Lucky-carp

ps

Citat: maverick  u Veljača 19, 2016, 09:17:33
Darko i Greys su na sajmu danas
Darko i onaj čije se ime ne izgovara  :stripii:

pajdo77

kažu sto vrsta plovila,tri stotine sad jel štandova ili izlagača a kako sam vidio i Bandić se uhvatio govornice,reko ovo će biti nešto svjetski kad ono šipak.

Luckycarp

Taman pred ulazom, cekam jos kolegu.
Pa mozda mi se posreci i ugledam Bandica
Get allways a Lucky-carp

miha

......... ... malo tabanaša za nas rijećne mornare ali zato ima motora za dravu i dunav..............bilo je i ovoga ........a za ovako nešto slićno samo malo manje Greysika uplatio kaparu čestitamo i očekujemo aldamaš      ((TOHATSU je u igri ))hehheeh.....

mata postar

miha, lepotan mi se nije odma javio kad si okacio 30konja je u pitanju  :headbang:

pajdo77

Gledam između ostalog slike i na njima yamahe od 30 ks ali kako ja vidim dva motora isto 30 konja a 10 000 kuna razlike. Po čemu se ti motori toliko razlikuju da su cijene jednog u odnosu na drugi toliko velike :sha:

šajzika

Nisam gledo slike ali moze biti u razlici duzine osovine pa do elektrostarta koji ima punjenje aku , komandi i el trima razlika
@miha
Jel i greysika 30tku ili jace kapariso?
Audentes fortuna iuvat

miha

kobac

Tohatsu 50 KS -43,500 to mi djeluje dobra cijena, jeli to za cash ili i na rate ( sajamska cijena )